Bästa karaktären inom tv-serie part:1

Som sagt. Jag och min kära ägodel Mr.TV, har alltid hängt ihop. Jag diggar film och serier. Jag har sett massor av film och serier. Jag har missat många ( Catch Me If You Can, The Notebook mm ). Men det kommer jag ta ikapp. Detta inlägg kommer att handla om en av mina favoritkaraktärer. Jag tänker göra en slags trilogi inom tv-serie, samt film. Så här kommer första karaktären.
 
Serien Friends ( Vänner ) är väldigt omtyckt. Nästan alla älskar den serien. Mycket pga karaktärerna och deras liv. Jag kommer nästan ihåg första gången jag fick veta av Friends. Det var när jag hälsade på Limpan. Vi såg några avsnitt hos honom och jag var fast. Mina två favoriter under den tiden var Joey och Chandler. Främst Chandler. Mycket tack vare hans komiska tajming, sarkasm och att han är lite negativ. Joey diggade jag, för att han inte hade alla hästar hemma och var otroligt naiv. Men samtidigt en väldigt kärleksfull karaktär.
 
Men nu, när jag har "vuxit" upp. Så inser jag att jag helt har missat den bästa karaktären i Friends. Han märks inte lika mycket. Man ser inte honom, med samma slags humor som i Joey och Chandler. Men, eftersom jag är lite äldre nu och "smartare". Så har jag noterat att bästa karaktären i Vänner är ju Ross Geller. 
 
Han är klockren! Härligt nördig, roliga miner, har oftast frän dialog, underbara duster med Monica. Han har även en otroligt fin sida, och kan tas väldigt seriös också. Det går inte med Joey eller Pheobe ( Som är den sämsta karaktären i Friends). Ross Geller är nästan aldrig tråkig i nåt avsnitt. Från hans otroligt nördiga jobb och besatthet av dinosaurier, till hans försök att spela rugby för att imponera på en tjej. Jag kan slå på några avsnitt av Friends, och varje gång Ross dyker upp i rutan så ler jag. Och det är ett gott betyg. Så tack David Schwimmer, för det du har gjort med din karaktär. Du är outstanding!
 
Så jag råder er. Ni som inte har sett Friends, gör det. Och håll koll på Ross. Ni kommer tacka mig. Tro mig!
 
Part 2, kommer inom en snar framtid. 
 
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0