Dag 2 och 3.

Nu har man som kommit in med att bo hos mor och far. Det är rätt mysigt,det måste jag erkänna. Jag menar,tänk vad mycket mat det finns och så många ytor att gå runt på. 
 
Helgen har annars bestått av lite festande,hängt i backen samt sett lite hockey och fotboll. Och idag,så städades det sista ur lägenheten. Så nu är "Wännes Crib" no more. Känns lite konstigt,men jag är bara laddad för att komma in i min nya lägenhet. När nu det blir. 
 
Tillsvidare är man roommate med Daddycool och Mommycool. Fast som sagt,det funkar. Och hittills har det inte uppstått några komiska situationer,men det kommer säkert.
 
Jaja,jag ska avsluta dagen med att köpa en chokladkaka hade jag tänkt. Blev så grymt sugen på det. 
 
Men hare bra!

Dag 1

Nu har man upplevt första dagen i mitt nygamla boende. Jag har blivit väl omhändertagen och jag har det rätt bra.
 
Det jag har gjort hittills är att äta chips,se Simpsons samt höra pappas sågning av Svenska landslaget i fotboll. 
 
Dock blev jag väckt idag ca 08.00 (tror jag) med att både mor och far tävlade i vem som kunde stänga igen skåpdörrar och prata högst. Jag vet inte vem som vann,men det fanns en förlorare och det är jag. 
 
Jaja,morgonstund har kaviarmackor i mun. Nu blire att käka lite lunch,för att sedan fortsätta städa ur lägenheten. 
 
Snart är jag inneboende fo real hos Morsfars. Men jag måste ändå säga att jag är längtarctill jag får min nya lägenhet.

Den förlorade sonens återkomst,till huset där han en gång bodde.

Just nu håller jag på att städa ur min lägenhet för att bo hos min mamma och pappa ett tag,innan jag får flytta in i min tvåa. Det kommer såklart kännas konstigt att vara utan lägenhet ett tag,men jag tror det kommer gå bra. Sen är det ju inte fel att bli ompysslad ibland. 
 
Det kommer kännas otroligt skönt,när jag har fått lämna över min lägenhet och bara vänta på samtalet att jag nu får flytta in i en tvåa. Bara att få ett eget sovrum och inte ha sängen i vardagsrummet kommer bli stor skillnad. Sen att det är en grym lägenhet gör ju inte saken sämre.
 
Men först ska jag "överleva" resan,likt Frodo gjorde i Sagan om Ringen att bo hos mamma och pappa x antal dagar. Jag är säker på att det inte kommer bli nå problem och att jag kommer ha det rätt bra. Men jag är även säker på att det kan och kommer uppstå roliga situationer och händelser.
 
Därför har jag nu tänkt göra en slags serie,om mina dagar hos mother und father. Så förhoppningsvis kommer bloggen vara mer uppdaterad och att ni får trevlig läsning. Så håll utkik,för snart börjar dag 1 av the story "Den förlorade sonens återkomst,till huset där han en gång bodde"
 
To be fortsättning...

30årsfest tillägnad en skön kille. Arrangerad av hans underbara babe.

Jag la mig klockan 02.30 fredag efter en misslyckad FM-kväll med polare O. Ja,jag fick kicken från Djurgården. Det var dock inte mitt fel. Tyvärr har Djurgården världens sämsta spelar trupp. Men det är inte det detta blogginlägg kommer handla om. Nej,det kommer handla om 30årsfesten jag sent kommer glömma. 
 
10.32 ringde min telefon. Jag trodde först det var alarmet,men det var ett samtal från min käre far. "Vad gör du?" Frågade han. "Jag sover". Tystnad uppstår..."Blev det sent igår?" Nä" svarade jag. Men det blev det ju. Varför ska man alltid ljuga då man är nyvaken? 
 
Jaja,efter att hjälpt mina föräldrar med datorn. (Nej,det var inte så svårt) och lite käk från frasses samt några öl i min ensamhet var jag nu på Stockstugan för att fira födelsedagsbarnet A,arrangör den grymma E. 
 
Vi började med en välkomstdrink i väntan på The One. Han dök upp och utstyrseln han hade på sig,måste ses live. Jag blev iallafall upphetsad.
 
Efter god mat blev det dags för tävlingar. Nämligen Schlager-karaoke. Vi blev indelade i länder. Bl.a. Italien,Spanien och mitt land Grekland. (Är inte Grekland kass? Sorry C. :) )
 
Vinnare blev iallafall Finland och deras slakt av Europes låt Carrie. Men den stora vinnaren är ändå Mr.A som levererade innan med låten Guldbruna ögon. Så vacker,så känslosamt och så...falskt...
 
Men det som visar storheten i en människa är att han eller hon vågar bjuda på sig själv. Och det gjorde A. Och det är stort. Just ja,han slaktade just Lena Philipssons låt "Det gör ont". Eller var den bättre än orginalet? Jag har inte bestämt mig än.
 
Efter den orättvisa röstningen,där Finland använde sina cash och Grekland tyvärr inte kunde satsa sina 0 kr på vinst. Blev det mycket häng och prat. Bl.a. med Malås Bear Grylls Mr. S. 
 
Samt ännu en slakt av en låt. Nämligen en av Green Days låtar. Minns inte vilken,men det är inte så viktigt. För den finns inte längre...
 
Summa sumarum. Det har varit en grym kväll! Riktig härlig blandning bland folk. Bra utförd fest och ett födelsedagsbarn som bjöd på sig själv. 
 
Nu avslutar jag kvällen med O'boy och 3 mackor,samt lite Frasier. 
 
Om jag nu får klaga på en grej på kvällen. Så måste det vara den som slog på duetten med Justin Bieber och Nicki Minaj. Jag menar,ingen skada skedd. Bara det inte upprepas...
 
Jaja. Wänne hälsar Todelose!
 
 
 

Uppdatering...

Ja,jag vet att jag inte har varit allt för aktiv på bloggen. Men så är det. Just nu händer det inte mycket i mitt liv. Det består mest av att sova,äta,se Frasier,duscha och bajsa (ibland).
 
Men det börjar faktiskt hända lite saker. Jag har nämligen skaffat mig en tvåa på Bondegatan,så nu håller jag på att samla ihop alla mina käraste ägodelar (filmerna) och mina nödvändiga? ägodelar även kallad kläder.
 
Det är inte det roligaste som finns,men det finns några få höjdpunkter. Jag hittade många filmer som jag inte ens har öppnat plasten på. (Köpberoende?) och jag har även hittat filmer och cd-skivor som jag köpt när jag var yngre,som genast ska skicka så långt bort. Tex Take That och deras senaste skiva. (Vet inte om dom har släppt nån mer efter det. Men jag hoppas inte det) jag hade 2 exemplar av Swordfish som jag tydligen gav en 4 i betyg på ett internetforum. Det är den väl inte värd? 
 
Jag hittade 8 kr,1 fluga och massa dammråttor i en kruka. Kan det vara så att en blomma förvandlas till dom grejorna om man låter den stå uppe i vinden i några år? Hm,är det verkligen så,då blire att köpa många blommor. Man tjänar ju minst 8 kr varje gång. 
 
Jag har hittat massa skitfilmer som jag har köpt och fått. Bl.a. Crossroads med den begåvade Britney Spears,Norbit med Eddie Murphy (No comments) samt Lizzie Mcquire,Macvire? Hur fan uttalar man efternamnet? Ja,men serien med Hillary Duff. Den där töntiga serien. Tack för den julklappen. (Du vet vem du är)
 
Nu ska jag fortsätta sortera all skit jag har. Så förhoppningsvis kommer nästa uppdatering när jag är inflyttad i nya lägenheten. Då kanske jag tar nå bilder och lägger upp på bloggen för första gången. 
Men bara kanske...
 
Jaja,jag ska försöka vara mer aktiv. Bara mitt liv blir lite mer intressant så..
 
Bye!

Tankar om en "artist"?

Idag när jag gick hem från Ica efter att ha handlat nån nödvändig grej,men mest onödiga. Så lyssnade jag på radio. 
 
En låt som spelades var med Christina Aquilera feat Pitbull (nej,inte hundrasen) kan ha varit tvärtom också. Men det spelar inte så stor roll. 
 
Det som fick mig att tänka på var. Vem är han? Vem hörde honom säga nått på spanska och avsluta varje rad med ordet "Daleh" trodde först han sa "Laleh" så jag tänkte,varför nämner han hon för? Men har nu efter alla hans låtar som har spelats på radio hört att han säger "Daleh". Vad betyder det? Och vem var det som hörde han rappa och tänka. "Det är han jag ska jag ha!" 
 
Alla hans låtar låter likadant,han säger "Daleh!" Ca 1857 ggr för att sedan säga nå på spanska och sen kommer oftast en tjej in och tar ton. Och ja,det låter skit. Alla hans låtar är skit. 
 
Det jag också tänker på är. Kanske jag ska bli artist? Jag stammar ju,så att upprepa ord NO PROBLEM! Jag kan kanske hitta nån slags producent som ger mig ett beat. Jag kanske kan låna min Kusin T's 4-eyes och tona dom svart (så man ser cool ut). Köpa massa bling-bling och sen hitta nån som kan ta tag i själva sången efter mina upprepningar. 
 
Jag ska bli Sveriges Pitbull. Jag ska bli bättre (lär inte vara så svårt). Ja ska bara komma på ett bra namn...
 
Kanske Dvärgschnauzer? Eller Wänne The Tax? Eller Wänne The Mops? 
 
Så håll utkik på radion! Pitbull är jagad! 
 
Han och hans "musik" ska bort! Även om det måste betyda att jag blir det nya hatobjektet. Men det tar jag gärna på mig.
 
Bara jag slipper höra ordet "Daleh" en gång till....
 
Tada! 
 

RSS 2.0