Resan till mission impossible?

Välkommen till den första av x antal delar i The Wänne- Resan till Arvidsjaur och tillbaka igen. ( kampen mot blygheten och att kunna be tha master of min stamning)

I vanlig ordning, så ringde väckarklockan 06.30. Jag hade totalt glömt bort att stänga av den. För jag har varit ledig idag, för att jag skulle bege mig till Arvidsjaur. Jaja, ingen skada skedd. Efter lite snoozning till 08.00, så var jag redo för att starta dagen på bästa möjliga sätt. Dvs peta näsan medans jag kollar Facebook, instagram, Aftonbladet och moviezine. Efter denna sköna procedur, blev det dags för en duscha och sen en kopp kaffe. ( iförd morgonrock. Ja, det är Guds gåva till mankind)

Fortsatte sedan, med att betala räkningar ( inte Guds gåva till mankind) för att se, mina välförtjänta pengar försvinna i tomma intet. Jaja, man blir ju lite hungrig efter en kopp kaffe och att betala räkningar.

Så jag bestämde mig, för att kolla vad mitt kylskåp hade att erbjuda. Och det fanns (finns fortfarande) fan i mig ingenting! Med tårar i ögonen, tog jag en till kopp kaffe. Stack ner för att tanka bilen och käka en originalmeny på frasses. (Ja, jag vet. Jag hade kunnat handla och lagat mig mat. Men det får bli senare ikväll. ) det är måndag. Då får man vara lat.

Resan till Arvidsjaur...

Efter ett snabbt bilbyte hos Morsfars, så begav jag mig till Arvidsjaur. Resan gick lugnt till, där jag försökte lyssna på musikguiden i P3. Men efter några låtars kämpande. Så gav jag upp. Dom lyckades spela upp alla skitlåtar ( i mitt tycke) i rad, så tillslut slog jag på P4 Norrbotten. Med en medelålders tant, som har den mest nasala röst ever. Men, men. Det var nästan skönare än att höra skitartister som Drake och nån som spelade techno och nångång sjöng typ bauws eller nå. Hemskt var det! Hemskt! ( nästan lika hemskt som när dom svarta ryttarna först dyker upp i Sagan om Ringen. Man måste ju ha lite jämförelse liksom.)

Äntligen framme i Arvidsjaur, så svängde jag in på Dollarstore (jag hade lite tid över). Köpte tvättmedel, lite julmust ( ett måste) och tuggummipaket ( som smakar som pappersbitar, fast med mintsmak. MUMS! )

Snart dags för prat mm...
Som jag har sagt förut och jag säger det igen. Hon är otroligt bra min talpedagog. På lyssna, på notera och på att komma på saker. Grymt bra! Jag fick lite "övningar" jag ska prova på. Så får vi se hur det går.


Hemma i Malå igen. Nu blir det en lugn kväll framför tvn. Och försöka ta tag i mitt mission. Som jag hoppas kommer bli en lika episk resa som Frodo och grabbarna fick uppleva. Men jag har ju inga örnar att åka på, när det blir för tufft. Dock har jag nära och kära. Och det är bättre. Mycket bättre.

Resan fortsätter. Nästa gång jag ska till Arvidsjaur såklart. Tills dess. Ha det bra!

Tada!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0