Löpning...

Inte så oväntat, så sitter jag på min soffa. Med Mr.TV som sällskap och filosoferar om diverse saker. Dels, om jag är Homer Simpson/Peter Griffin, men är instäng i Wännes otroligt sköra och skuliosskadade kropp? Och sen undrar jag, när/om och hur jag ska få orken att duscha. Duscha? Tänker ni. Wänne tar ju aldrig ut sig på jobbet, så han behöver duscha. Men nu ska ni få höra. Jag har både jobbat hårt, samt varit på en löprundamed Ante P to the S. P står både för Personal-trainer, hans efternamn och Psycho ( lite iallafall ). Och S:et står där, bara för att det är fränt att skriva P to the S, eller P to the yjamas. Jaja, det är roligt i min skalle. 
 
Vi har faktsikt varit ute några ggr och sprungit. Mixat intervaller, med långlöpning. Som ni vet, och säkert har sett. Så är varken Peter Griffin eller Homer Simpsons några löpare. Peter faller och slår knäet, medans Homer bryter fotlederna varje gång han ska springa. Jag har aldrig fallit, och än så länge är min fotleder hela. Men jag och långlöpning är inte best friends. Visst det är skönt efter, men under tidens lopp ( Haha! ) Så vill jag bara ligga hemma, peta naveln, käka wänne-menyer samt se på tv. Därav liknelsen till Homer och Peter. Ser ni? Jag är värsta manusförfattaren, som får ihop allt i slutet. Likt han som skrev manuset till Catwoman med Halle Berry. Vilken story alltså! Ondskan finns i smink, och endast en katt kan rädda världen. Bra film...bra film.
 
Men ni hamnade jag lite off-topic här. Anledningen varför jag är ute och springer, är att försöka få bättre alternativet hålla kvar i min lilla kondition jag hade förra säsongen. Jag menar, jag spelade ju 90 minuter i några matcher. Dock inte i stekande sol, för det är bara dumheter. Men det känns bra att ha fått med mig my pt, så man kan pressa sig och att man måste ut. Sen måste jag ta tag i gymmet också. Men det blir inte än. En sak i taget, som regissören till Snow White and The Huntsman sa. Dock blev det ju skit. Så jag kanske måste ta tag i gymmet, så snabbt som möjligt. Hm...jaja inte ikväll iallafall. 
 
Men som sagt, det är alltid så otroligt skönt efter ett löppass. Sen att jag har gjort fikat för imorn på jobbet, betyder oerhört mkt. Allt jag behöver göra nu. Är att duscha, ta på mig min underbara morgonrock, slå på nån bra serie och sen bege mig in i Football Manager. Bra avslutning på en rätt skönt kväll.
 
Ps. Jag var och handlade efter jobbet, jag köpte inte lösvikt trots att det var bra pris. Om det visar prov på karaktär eller snålhet får framtiden utvisa. Jag tror dock att jag börjar bli sjuk. Eller psycho...Ds
 
Tada!

Football Manager 2014 på betaversion och Alla älskar Raymond.

Fredag. Efter att ha avnjutit en god middag, samt tagit mig en 10-minuters powernap ala Wänne. Det vill säga att jag kaske hinner sova 3 min, tills alarmet ringer och jag i min dregelpöl på kudden. Får panik och tänker att nu har jag försovit mig. Det är inte bra för mitt hjärta. Inte bra alls...
 
Football Manager 2014 är ett spel jag har längtat efter. Det är, precis som det låter. Ett spel där man coachar ett fotbollslag. Och ska jag vara ärlig. Så är jag rätt bra på det. Visst, jag har rekord i att få sparken i tp alla klubbar jag har varit i. Men det är därför jag är coachernas Zlatan. Jag går min egen väg. Spelarna diggar mig, men jag verkar inte vara för alla. Mina bröder, som också spelar Football Manager. Har vunit rätt många titlar med sina lag Newcastle ( Vi hatar varandra i klubben ) United samt Manchester ( No Fergie = No Fergie Time = Inga vinster ) United. Det ger jag dom. Men rykten säger att dom har hittat på alltihop. I själva verket, så har dom också fått kicken men dom vågar inte erkänna det. Jaja, jag ska ta tag i saken och ställa dom mot väggen. Sen måste jag utmana dom över internet. Så får vi se. Vem av oss som är bäst coach i Football Manager 2014. Wänne Wänster ( The kille alla älskar), Brother P ( Eller Mccoy, som han kallar sig i FM. Lame!) Samt Brother J ( AIK och United-fan. LAME! ) Vågar ni anta utmaningen? 
 
Varje år som FM släpps, så brukar jag se om Alla älskar Raymond. Jag vet inte hur många ggr jag har sett om serien. Men det är många. Jag älskar verkligen Alla älskar Raymond. Det är en mysig serie, som jag avnjuter nästan varje dag. Karaktärerna, dialogen, de småa men härliga skämten samt den simpla men fina handling som tar oss igenom, denna familjs med och motgångar. Så har ni inte sett den, se den snarast. Det är ett tips. 
 
Just ja, det var en sak till. Jag fick förlängt på jobbet! Jag blev så lycklig att jag höll på att kissa på mig. Men då kom jag på vad mina föräldrar sa, när jag var liten. "Johan, du måste försöka hålla dig!" Och det gjorde jag. (stolt kille i sina bösta år. ) Jag kommer få jobba 80 %  till den 7/2-2014 som kyrkvaktmästare. Det känns ruggigt skönt faktiskt. Förra vintern var rätt tuff för mig personligen, men nu känns det bra att ha nåt att göra. Sen att jag trivs med jobbet gör ju inte saken sämre. Så nu är jag lycklig. Då jag både har FM, jobb och Alla älskar Raymond. Livet leker! 
 
Nä, nu blire att bege sig på träning och sen avsluta kvällen med att försöka ta upp mitt Coventry i Football Manager 2014. 
 
Ciao!

Trippen till Arvidsjaur

Med en parisare i magen, en dusch för att inte lukta usch, och s till att näsan var fri från kusar. Begav jag mig än en gång till Arvidsjaur, för att surra lite med min fantastiska talpedagog/alltiallo. Resan till Arvidsjaur gick rätt smärtfritt, visst det spelades nån kass låt på radion. Men man kan ju inte få allt här i världen. 
 
Jaja, ca 12, 48 svängde jag in till platsen jag skulle vara på. 12 minuter tillgodo alltså. Bra kört Wänne! Medans jag satt och väntade på att jag skulle få komma in. Så började jag tänka på vad Britneys nya låt går ut på. Alltså, den är otroligt dålig. Sen sjunger hon ordet Bitch, nästan lika ofta som Pitbull "sjunger" Daleh. Jaja, det är iallafall en otroligt dålig låt. Britney...
 
Anywho. Klockan slog 13.00 och jag blev inkallad. Nu låter det som nå hemskt, men det är det inte. Det är rätt mysigt. Skön stol, ett vattenglas och känslan att bara få prata av sig lite. Vad vi pratar om, kommer jag inte gå in på. Men det vi pratar om hjälper och kommer förhoppningsvis hjälpa mig ännu mer i kampen mot att försöka kontrollera min stamning. Inte få bort den, för det tror jag är rätt så svårt. Men kontrollera den och inte bry sig om den. 
 
Jag har skrivit förut om hur duktig min talpedagog är. Och just idag fick jag prov på det. Hon läste mig så klockrent. Hon sa precis det jag har gått och tänkt på i flera dagar. Samt fortfarande tänker på. Hon visste det, efter att hon har hört mig prata. Men även sett det på mig. Och hon har helt rätt. Det är det jag har tänkt på och vill få bukt med. Så, det känns riktigt skönt att vi är ute efter samma grejer och ser samma "fel". Hon är fantastisk. 
 
Efter att ha surrat i ca 1 timma. Så begav jag mig hemåt. Men först blev det ett litet pit-stop. Är man i Arvidsjaur, så måste man ju om på Dollarstore. It was time for candy! Det första erbjudandet jag fick se, var 3 stora coca-cola för 50 kr  ( jag köpte det.) , ett paket snickers ( bought it ) samt godissnören av jordgubbssmak ( köpte det också). Men det jag verkligen var ute efter. Det jag verkligen hade känt sug för, var ostkrokar. En fet påse, som jag hade sett hos min syster med familj igår. Men besvikelsen som uppstod, när jag inte hittade nån sån. Allt som fanns var en fet påse lättsaltade chips. Och vem vill ha det liksom?
 
Jaja, jag blev ändå rätt nöjd med mitt inköp. Och ostkrokar finns det gott om, så det är ingen fara. Det gäller att försöka se positivt på saker. Precis som på min stamning och personlighet. Att vara positiv ger mycket. Och det är det jag ska försöka få in i min skalle. 
 
Det och att snart släpps Football Manager 2014! IHHHH! Jag längtar! Jag ska klån bli beste coachen i hele mitt liv. 
 
 
Tada!

Fotbollsfest, renovering samt filmrecension.

Eftersom jag inte har skrivit på ett tag ( av olika anledningar). Så blire nu en slags trilogi. Jag börjar med renoveringen av lägenheten.

Den är nu i princip helt klar. Och jag blev sjukt nöjd. Det enda vi har kvar, är att måla lister och sen sätta tillbaka dom. Rätt listigt.....

Mor och far ska ha stort tack för hjälpen. Renoveringen har innehållit blod, svett och skratt. Det har kämpats, det har skruvats och vi har lyckats. Så stort tack för hjälpen pappa och mamma.

Nu till filmrecensionen. Jag och AP såg Star Trek Into Darkness.

Jag var rätt taggad för Star Trek. Dels att jag gillade ettan, men även att jag gillar serien Star Trek. (Det lilla jag har sett).

Som vanligt var det högt tempo, snygga effekter, härlig humor och spänning. Skådespelarna var riktigt bra. Framförallt Benedict Cumberbatch ska ha en extra stor eloge för sin insats. Riktigt grym skurk och han dominerade i varje scen. Längden var bra på filmen och den blev som aldrig tråkig. Så den får en stabil 4 av 5 i betyg.

Nu till fotbollsfesten. Höjdpunkten på veckan. Vi började med en stark laginsats, där vi tillsammans bar bitar av läktaren från ett ställe till ett annat. Roligast där, var att se den fina uppslutningen men även se kampen mellan vilka som är starkast mellan Stenlunds och Wikbergs. Stenlunds vann solklart efter en intensiv, men rätt så lätt fight, där jag och Brother J orkade bära en rätt tung stock över hela planen. Medans Kusin T och Kusin P var tvungen att göra en Wänne. Nämligen vila x antal ggr.

Efter det blev det att fara till sporthallen för den obligatoriska brassematchen. Lagen blev dom äldre mot dom yngre. Och efter en hejdlös upphämtning av vi äldre. (Vi låg under med 7-0, efter första halvlek). Skulle det nu avgöras på straffar. Tyvärr vann dom yngre, och jag kan ta på mig lite av förlusten. ( jag missade en straff pga en tuva, som låg fel i sporthallen.) Jaja, grattis iallafall. ( jag hade tippat på er, så ja vann lite ändå..)

18.00 blev det så dags för lite middag, tal och roligheter. Broder P dominerade med sina tal, man fick höra på en bra Springsteen-låt, och maten var otroligt god. Kaffet var bäst såklart. Jag måste rikta ett stort tack till arrangörerna för deras fantastiska jobb. Ingen nämnd, ingen glömd. Tack!

Nä, nu blire att käka nå. För att sedan hitta på nå skoja.

Tack för att ni tittade in.

Tada!

 


RSS 2.0