Förberedelse för Umeås talpedagoger. Tha finest!

I lördags, valde jag att avstå festande och sällskap, för att få lite Wänne-tid. Och med Wänne-tid menar jag film, godis, läsk och låst dörr. 
Filmen jag utsåg till kvällens nöje, var Titanic. Titanic, detta skepp som med likheter med mitt älskade Coventry. Såg så ståtligt ut, när dom var i Premier League, för att sedan köra på deras isberg. I detta fall, Aston Villa. Och efter det, så sjönk både Titanic och Coventry ner till botten. Havets botten och seriespelet. 
 
Titanic, tycker jag är väldigt bra. Trots sin längd, blir den aldrig tråkig. Det är iallafall min åsikt. Jag menar, den har typ allt. utom gore och zombies. Men det hittar jag i mn favoritfilm 28 dagar senare. Så det är cool! 
 
Men man blir ju som kär i karaktärerna i Titanic. Kate Winslets, är hur underbar som hellst i den. Sen blir man lite kär i Leos karaktär Jack. Han har ju talets gåva. Han lever livet, som man själv skule vija leva det. Ja! Jag vet att det är en karaktär, så ni behöver inte gå apeshit on me. Dvs kasta avföring. Dels för att det är taskigt, det är äckligt och man kan få sjukdomar. Sen är det onödigt också. Jaja, nog om avföring. 
 
Imorn, så drar jag alltså till Umeå och möter upp med en logoped. Förhoppninsgvis får jag lära mig nya tekniker och dela med mig av mina tankar om min stamning, Sen kanske jag också får talets gåva, men med mindre hack.
 
 
Visst , jag har talets gåva. Det sa min svenskalärare i Arvidsjaur, när jag gick i gymnasiet. Jag kommer aldrig att gömma dom orden. Aldrig. För det stämmer ju. Det tar bara lite längre tid. Men har ni tålamod, att vänta och lyssna på vad jag ska säga. Då blir nog nöjda. Ni får säkert höra det jag säger 2 ggr också. Eller kanske 7 ggr, beroende på vem det är och hur nervös man är. Ju mer nervös jag är, desto mer ska personen jag pratar med ta åt sig. För är jag nervös, betyder det att jag vill lära känna den personen. Jaja, jag ville bara dela med mig av mina tankar inför Umeå imorn och hur jag känner för min stamning just nu. 
 
Vem vet, imorn kanske den är som bortblåst. Uppdatering kommer. 
 
Nu till en anna grej. När jag gick hem från träningen, så fick jag skratta lite. Min näsa lät nämligen exakt, som Jim Carreys  i Mina,jag och Irene. Hilarious enligt mig.
 
Jaja, nu blire att fika, se lite tv och sen hopp isäng. Imorn är en ny dag och kanske en nystart i mitt liv. Bara jag inte måste läsa nån text. Då går jag apeshit on them. Och där, förstår ni. Gjorde jag en liten circle of life. Jag avsutade med avföring. Ni som sett South Park, ved vad jag pratar om. 
 
Tada!
 

Spännande tider.

Fick min anställning förlängd till den 28:de. Och med anställning menar jag jobb ( inte penis) och med 28:de menar jag februari (inte centimeter.) visst får man lägga in lite snuskskämt ibland?

 

Anywho! Det känns bra, att jag fick jobba lite längre. Pengar är alltid bra att ha, sen att jag trivs med jobbet gör ju inte saken sämre. Så, jag är rätt nöjd.

 

Sen har jag även sökt 2 jobb i Stockholm, som kyrkvaktmästare. I know! Jag i Stockholm. Det är ungefär som Manchester United i Ligacup-final. Nämligen lite ovanligt, men det kan hända. ( var tvungen att slänga in ett Manchester United-skämt. Visst, jag håller på Coventry och dom är sämst, samt att dom inte har nånstans att spela sin hemmamatcher. Ja, förutom på nån annans arena. )

 

Så jag hoppas att jag får komma på intervju. Kanske få se nå nytt, prova på en ny miljö. Få känslan, att ha stadig inkomst. Men, vi får se hur det går. Jag håller då mina tummar iallafall.

 

Sen, ännu en positiv nyhet. Jag ska få fara till en logoped i Umeå den 18:de augusti.
Jag har varit där en gång förut. Dock var jag inte så impad över deras "övningar".

 

Övningarna bestod av att jag skulle läsa en text, med bokstäver som jag har svårt för. Tex B, P, S och R tror jag. Ja, det är inte så noga.

Och då kunde en text vara så här.

 

"Lilla Palle Balle, skulle ut och palla äpplen. Då såg han Snorgubben Stefano, vara ute med sin reptil Roger.

 

Palle Balle, blev rädd och sprang hem. Han hade bestämt sig, för att inte palla äpplen nå mer....Stefano vart nöjd. Slut."

 

Okej, kanske lite mer barnvänliga texter än det. Men ni fattar vad jag menar. Sen skulle jag träna på att säga B, P, S och R. Men först och främst. Så har jag alltid stammat när jag läser. Och det kommer jag alltid göra. Jag är mer en kille som improviserar. Det körde jag mycket på redovisningar i skolan. Och för det andra. Jag bryr mig inte om Balle Palle och Stefano. Så, det var skit enligt mig. Övningarna fick mig bara att tänka mer på stamningen, än att inte göra det.


Jag hoppas verkligen, att jag får lära mig teknik och andning, när jag åker till Umeå. Det är sånt jag behöver, då tror jag att det blir jävligt bra. Men jag kommer självklart att uppdatera er, efter första träffen.


Så, saker händer i mitt liv. Och sen att fotbollssäsongen närmar sig gör inte saken sämre. Så just nu är jag en happy camper. Och förlorar Newcastle och Man Utd i helgen, så lär jag bli ännu lyckligare. (skadeglädje, är den enda glädjen)

Nä, nu blire att käka nå, för att sedan leka Carl Baker ( Coventrys lagkapten) på träningen. Hoppas ni får en grym helg!


Ciao!


RSS 2.0