Vissa människor.

Ibland, så räcker det bara med ett ord. Ett samtal. Eller ett vanligt "hej". För att få en, att skina upp och må bättre. Idag, så hade jag ett sånt samtal. Och även, om det var ett kort samtal.  Så, blev jag ändå glad. Så tack för samtalet. (Eller hur man nu säger).
 
Jag är fortfarande arbetslös. Men det kommer att lösa sig. Jag söker jobb för fullt, och jag är villig att flytta. Så vem vet, vart jag hamnar. Men det märker vi ju. Bara jag hittar nåt, som jag trivs med. Det är det viktiga. 
 
Säsongen är över. Fotbollssäsongen alltså. Men vilken säsong vi har gjort. Att sluta tvåa i serien, efter en våromgång som var sådär. Det är väldigt starkt. Men det visar bara, att Malå IF är ett bra lag, och att vi kämpar och sliter för varandra. Kvalet upp till Div 3, gick ju sådär. 3 förluster,  där sista matchen fick en tråkig utgång. Broder P bröt benet, efter att en spelare i Alvik kommit in sjukt fult. Riktig onödigt, och dumt gjort. 
 
Men det positiva, för Brother P. Är ju att han, kan träna att spela FM så han inte får sparken hela tiden. Och Fifa,  så han inte förlorar mot mig hela tiden. Samt se alla skräckisar som finns. För jag vet ju att han älskar det. Det är ju som dom säger, "allt ont, för nånting gott med sig". 
 
 
Stamningen,  är lite värre nu. Men jag skiter som i det, och accepterar det. Och tro det eller ej. Men jag stammar inte lika mycket,  även om jag har en lite down-period. Det känns rätt bra. För varför ska man bry sig egentligen?  Så, det känns bättre med mina tankar om min stamning. Och det är ju bra. 
 
Nä, nu ska jag äta och sen se en movie med Acke.  Men vi hörs, och jag hoppas ni har det bra.
 
Ciao! 
 

Mörkare tider, behöver inte alltid betyda något negativt.

Vi går ju mot mörkare tider nu. Det är mörkt när man vaknar, och det blir mörkt rätt tidigt på eftermiddagen. Det är precis som dom säger i GoT. Winter is coming. Vintern är ju inte den mest upphetsande tiden på året. Det är kallt, det är halkigt. Och mitt immunförsvar brukar gå i ide, under vintern. Och det betyder att jag är rätt ofta förkyld eller sjuk. Tro mig. Jag och vintern är inte bästa kompisar. 
 
 
Men vintern, kan även vara rätt mysig. För medans det är kallt ute. Ja, då kan man ligga under filten, med en kopp kaffe och mysa till serier. Tex Alla älskar Raymond ( För 576:de gången. Det är fortfarande bäst), eller en bra film ( 28 dagar senare, för den är bäst). Och man behöver inte skämmas för det. Sen, så leverar vintern julmust och julmust är awesome. Så, visst vintern kan kännas tung. Men det finns en del saker, man kan göra för att genomlida vintern och må bra. Serier, filmer, kaffe, julmus, och football manager. Det är några saker. 
 
 
Jag har på sistone, haft det lite tungt. Pga en sak, som jag inte hade väntat mig. Men, nu har jag släppt det och börjat söka nya vägar. Det kanske var bra, det som hände. Jag tror det. Jag tror att allt har en mening, och det som hände, kanske leder till nåt bra. Men det får framtiden utvisa. Det positiva, är att jag har en familj som har ställt upp för mig och fått mig att må bra och se saker genom positiva ögon. ( Kan man skriva så? ) 
 
 
Nu till fotbollen. Kvalet har lottats. Och vi fick väl inte den bästa lottningen. Den 11 oktober möter vi Ohtana/Apua. Och ja, den är på bortaplan. (Suck) helgen efter det, då möter vi Arvidsjaur hemma. ( Där hoppas jag på mycket publik, även om det kanske inte är så sexigt att se fotboll i div 4 i oktober.) Och sista matchen är borta mot Alvik. Det känns både roligt och tråkigt att spela kval. Fotboll är ju en rolig sport att utöva. Men i oktober, ja då är då iallafall jag mer sugen på film. ( Ja, jag ser mycket film). Men det ska även bli roligt att få möta lite nya motståndare och se hur vi mäter oss mot dom. Sen så får vi hoppas att coach, tar sitt förnuft till fånga och låter Malås Zlatan Balotelli ( Alltså jag.) Spela forward. För då kommer det rassla till i nätet. Det kan jag lova.
 
 
Vad mer har hänt? Jo, just ja. Det har varit jättelängesen jag var hos en talpedagog. Och på nåt sätt. Så har det blivit lite bättre med stamningen. Det är som, att jag inte tänker på den. Eller ser den som ett hinder. Visst, hakar jag upp mig ibland. Men det är inte hela världen. Jag har som blivit mer spontan på nåt sätt. Och ju mer spontan jag är, desto mindre stammar jag. Så, jag ska fortsätta vara lite mer spontan och våga mer. Då kommer det här bli jävligt bra. Mycket bättre, än hur det går för Newcastle i Premier League. ( Haha! Ha!)
 
 
Nu har ni fått en liten uppdatering. Och jag tror och hoppas, att det snart kommer hända nåt spännande och fränt i mitt liv. Jag håller iallafall tummarna. Nu är det fan dags att bli en ny Wänne. Nu ska det bli ändring! 
 
Nä, nu blire att chilla framför tvn och sen somna till Sverige- Ryssland. 
 
Men ha det så bra. Så hörs vi senare!
 
Tada!
 
Wännster

RSS 2.0