Mörkare tider, behöver inte alltid betyda något negativt.

Vi går ju mot mörkare tider nu. Det är mörkt när man vaknar, och det blir mörkt rätt tidigt på eftermiddagen. Det är precis som dom säger i GoT. Winter is coming. Vintern är ju inte den mest upphetsande tiden på året. Det är kallt, det är halkigt. Och mitt immunförsvar brukar gå i ide, under vintern. Och det betyder att jag är rätt ofta förkyld eller sjuk. Tro mig. Jag och vintern är inte bästa kompisar. 
 
 
Men vintern, kan även vara rätt mysig. För medans det är kallt ute. Ja, då kan man ligga under filten, med en kopp kaffe och mysa till serier. Tex Alla älskar Raymond ( För 576:de gången. Det är fortfarande bäst), eller en bra film ( 28 dagar senare, för den är bäst). Och man behöver inte skämmas för det. Sen, så leverar vintern julmust och julmust är awesome. Så, visst vintern kan kännas tung. Men det finns en del saker, man kan göra för att genomlida vintern och må bra. Serier, filmer, kaffe, julmus, och football manager. Det är några saker. 
 
 
Jag har på sistone, haft det lite tungt. Pga en sak, som jag inte hade väntat mig. Men, nu har jag släppt det och börjat söka nya vägar. Det kanske var bra, det som hände. Jag tror det. Jag tror att allt har en mening, och det som hände, kanske leder till nåt bra. Men det får framtiden utvisa. Det positiva, är att jag har en familj som har ställt upp för mig och fått mig att må bra och se saker genom positiva ögon. ( Kan man skriva så? ) 
 
 
Nu till fotbollen. Kvalet har lottats. Och vi fick väl inte den bästa lottningen. Den 11 oktober möter vi Ohtana/Apua. Och ja, den är på bortaplan. (Suck) helgen efter det, då möter vi Arvidsjaur hemma. ( Där hoppas jag på mycket publik, även om det kanske inte är så sexigt att se fotboll i div 4 i oktober.) Och sista matchen är borta mot Alvik. Det känns både roligt och tråkigt att spela kval. Fotboll är ju en rolig sport att utöva. Men i oktober, ja då är då iallafall jag mer sugen på film. ( Ja, jag ser mycket film). Men det ska även bli roligt att få möta lite nya motståndare och se hur vi mäter oss mot dom. Sen så får vi hoppas att coach, tar sitt förnuft till fånga och låter Malås Zlatan Balotelli ( Alltså jag.) Spela forward. För då kommer det rassla till i nätet. Det kan jag lova.
 
 
Vad mer har hänt? Jo, just ja. Det har varit jättelängesen jag var hos en talpedagog. Och på nåt sätt. Så har det blivit lite bättre med stamningen. Det är som, att jag inte tänker på den. Eller ser den som ett hinder. Visst, hakar jag upp mig ibland. Men det är inte hela världen. Jag har som blivit mer spontan på nåt sätt. Och ju mer spontan jag är, desto mindre stammar jag. Så, jag ska fortsätta vara lite mer spontan och våga mer. Då kommer det här bli jävligt bra. Mycket bättre, än hur det går för Newcastle i Premier League. ( Haha! Ha!)
 
 
Nu har ni fått en liten uppdatering. Och jag tror och hoppas, att det snart kommer hända nåt spännande och fränt i mitt liv. Jag håller iallafall tummarna. Nu är det fan dags att bli en ny Wänne. Nu ska det bli ändring! 
 
Nä, nu blire att chilla framför tvn och sen somna till Sverige- Ryssland. 
 
Men ha det så bra. Så hörs vi senare!
 
Tada!
 
Wännster

Kommentarer
Postat av: Anonym

👍

2014-10-09 @ 23:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0