Underbara syskon (och annat folk.) och nödvändig behandling.

I lördags så fick jag en väldigt trevlig och tidig födelsedagspresent av mina syskon. Nämligen en resa till Skellefteå, där vi skulle bo på hotell och må gott. Eller "bara vara" som den underbara Morran skulle ha sagt. 
 
Men lördagen startade med match mot Drängsmark, där vi vann med 7-1 efter ett helt okej spel. Dock kan vi bättre. Men det är en styrka att vinna trots en dålig insats. Men jag måste ju bara säga att jag är oerhört imponerad av våran säsongsstart, genom att vi har lyckats vinna 5 matcher av 5 möjliga och med en riktigt bra målskillnad. Forza MIF alltså. 
 
Efter den stabila vinsten begav vi oss mot hotellet för lite vila och en bira. Sedan drog vi oss vidare till Bishops där vi fick i oss en riktigt god middag och en smarrig öl till maten. Sjukt gott och trevligt. Jag blev bjuden på middagen och jag vet att jag har tackat för den, men jag tackar än en gång.
 
Vad skulle vi hitta på efter middagen? Vi hade tänkt fara och se Mad Max på bio, dock fanns den bara i 3D och det var inte aktuellt. Så istället begav vi oss till O´Learys för att titta på FA-cup finalen mellan Arsenal och Aston Villa. Och som sig seden bör ( Kan man skriva så? Jag gjorde det iallafall, för jag är 29 år. Dock inte länge till...) Men som sig seden bör tippade jag på målskytt i matchen. Det är ju lite roligare att se och det vart ju tydligen ännu bättre när mitt spel på Mertesacker som målskytt gick in. Han hoppade upp och nickade in 3-0 på hörna. Så där blev jag 500 kr rikare. Tjoho liksom!
 
Tack vare vinsten så bjöd jag på öl till alla som uppvaktade mig. Det var dom värda. Sen blev det lite prat och nån mer öl innan vi begav oss till hotellet för läggdags. Men jag hade en sjukt trevlig lördag och jag tackar alla från hela mitt hjärta. Synd bara att inte Brother J kunde vara med. Men det kommer fler chanser. Och sen har han ju en middag inneståend pga vårat vad. För tydligen är HBK sämst och AIK fuskar som vanligt...
 
Idag tisdagen den 2 juni var det dags för att resa till Luleå för att behandla min hyperhidros. Det involverar en resa på ca 44 mil och antal sprutstick. Det tar tid, det gör ont men det är värt det. Det jävulskap som som hyperhidros för med sig utan behandling, då kan jag med glädje utstå sprutstick och långa resor. 
Nu återstår det att se hur kroppen svarar efter behandlingen. Men det har ju funkat förut, så jag är väldigt optimistisk. Men jag håller alla tummar ändå.
 
Som avslutning måste jag ju kräva att ni kommer och hejar fram oss till seger mot Lycksele den 3 juni klockan 19.00. Be there eller stanna hemma och se Alla älskar Raymond ( Det är nämligen den enda giltiga ursäkten). Men det bästa vore ju om ni såg på matchen.
 
Ha det gött!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maggi

För två år sen var vi på bröllop (kusin Anna-Sara gifte sig) på Åland och vi fick ju då träffa en hel del Ålänningar. De sa att de föredrog Sverige över Finland i allt utom hockey. Detta för att Finlands inställning var typ: "Ni vann med 10-1, grattis!" "Nää det är dåligt, vi skulle ha vunnit med mer". Du resonerar lite som dem ;)

2015-06-03 @ 09:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0