Bättre sent, än aldrig

Aj, aj, aj.  Jag är inte den bästa på att blogga. Kan det vara att jag har fyllt 30 vårar eller att jag  bara är uppslukad i den fantastiska serien Alla älskar Raymond och Football Manager. Jag tror det är en mix, men en liten fördel till Raymond. Det är ju så sjukt bra.

Vad har hänt då under detta oavsiktliga uppehåll?

 Malå IF slutade tvåa i serien efter en väldigt stabil säsong.  Där jag bidrog starkt med 0 mål,  nån skabbig assist och den obligatoriska ljumskskadan. Dock är det tur att vi har 10 andra i laget som gör jobbet. Men Malå fortsätter att imponera och det är roligt.


Vad har hänt för mig personligen då?

Jag fortsätter söka behandling för min hyperhidros även om den just nu är under kontroll. Så borde det finns nåt sätt att slippa det permanent. Operation eller dylikt. Jag ska få fara till nån hudspecialist, men när det blir vet jag inte.


Angående stamning mm, så går jag hos en ny terapeut som är riktigt bra. Hon är duktig på att stärka mitt självförtroende och min självkänsla. Visst det är en bit kvar, men det är bättre nu. Snart kanske inte är så himla blyg.


På filmfronten då?

Det har blivit en del filmer och en del besvikelser. Mad Max och Jurassic World var två filmer som jag inte blev imponerad av. Mad Max var snyggt gjord men innehållslös och ointressant karaktärer. Man blev snabbt less.

Jurassic World hade bättre tempo men hade sån förutsägbar story och sånna träiga karaktärer att blev  snabbt less och inte brydde sig.

Det jobbar fler recensioner snart. Jag måste bara minnas vad jag har sett. Man är ju gammal som ni vet.
På återseende!

Mvh / Wänne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0