Ett nytt år, nya löften, förändringar och en mer stabil Wänne

Hojhoj!
 
Så lider snart år 2018 mot sitt slut, och vi får välkomna år 2019 i våra liv. Detta år har för mig kantats av ett år med olika känslor och upplevelser. Jag har mått skit, jag har mått bra, jag har fått skratta, jag har gråtit, jag har känt glädje inombords men jag har även känt smärta. Jag måste erkänna att 2018 har varit ett år där jag har fått kämpa med att hitta mig själv (jag har fortfarande inte lyckats) men även ett år där jag har fått uppleva mer smärta än vad jag hade väntat mig. 
 
Jag har haft vänner som har tagit sitt liv i förtid, jag har kämpat med mitt självförtroende och min självkänsla, jag har accepterat att jag lider av psykisk ohälsa som jag måste ta medicin mot (nåt jag kommer göra hela livet) , jag har accepterat att det är okej att göra misstag och att det är okej att inte alla tycker om en själv. 
 
Men det är tack vare dessa upplevelser som gör att jag kommer gå in år 2019 med ett litet förbättrat självförtroende, mer mod att ta mig an saker, att jag vågar chansa för att misslyckas och att jag vågar vara mig själv (även om det kommer bli en del ändringar om hur jag är och vill vara). Jag vet att 2019 inte kommer vara lätt, jag vet att jag kommer att gråta, jag vet att jag kommer känna smärta. Men jag vet även att jag kommer att klara av alla hinder galant, för att tillslut kanske hitta skatten i slutet av regnbågen. Den skatt som innehåller det jag är ute efter och den jag vill vara. 
 
En skatt med självförtroende, mod, vilja, acceptans mot mig själv och framförallt massa glädje. Jag vet inte om jag kommer komma till skatten år 2019, men nog fan ska jag göra mitt bästa. Och alla hinder som kommer att vara framför mig, det är hinder som jag med glädje kommer att fightas mot. För jag vet att belöningen kommer att finnas där tillslut. Och ju mer hinder jag klarar, ju starkare blir jag. 
 
Jag har även några nyårslöften som jag ska dela med mig av. Jag kommer fortfarande avstå godis/chips/ostkrokar, jag kommer att försöka avstå läsk, jag kommer träna minst 30 min 5 dagar i veckan hela 2019 och jag kommer även försöka få mig en dejt. Antingen via tinder eller på nån fest eller dylikt, för ju mer jag vågar misslyckas så vet jag att jag kommer hitta den rätta tillslut. 
 
Så tack 2018 för det du har gjort för mig, att du har visat hur stark jag kan vara. Men fuck you för att jag har fått uppleva massvis av onödig smärta. 
 
Nu välkomnar jag år 2019, för tro mig när jag skriver att detta år så kommer jag stå där i slutet, med ett leende och en glädje över att jag har lyckats. Att jag har äntligen hittat den där skatten.
 
Wänne out!

RSS 2.0