Ett kort möte, lite medicin och ett bättre mående.

Hejhej!
 
För några veckor sen var jag vaken i princip två raka dygn, jag kunde inte sova utan låg bara och tänkte och det var otroligt frustrerande. Har ni nångång upplevt en natt/nätter där ni inte kan sova utan ligger och tänker/har oro över men ni vet inte vad det är? Det hände nämligen mig för två veckor sen, och tack vare det så kände jag att det var dags för ett återbesök hos min bästa talpedagog/pykolog för att prata ut om vad som gjorde att jag inte kunde sova. 
 
Som vanligt med lite hjälp från henne och även andra personer i min omgivning så kom vi fram till vad det var som gjorde att jag helt plötsligt låg sömnlös och kände att tankarna for runt i skallen utan att veta vad det var. Det är nämligen så att två personer (som jag har hållit rätt nära) har avlidit och det har varit tungt, det erkänner jag. Även om det kanske inte har märkts på mig så har jag nog alltid haft dom tankarna i bakhuvudet och en mix av det med lite annat så tror jag att det utlöste mina sömnproblem. Det känns bättre just nu och jag har återgått till att äta medicin mot depression (även om jag mår riktigt bra just nu) så kommer tankarna på mina vänner som har dött alltid att finnas hos mig.
 
En av dom var en som gjorde mig till den jag är inom arbetslivet och hur jag hanterar mitt jobb när jag har varit arbetsledare och nu är Prouduction Officer (cool titel va?). Han kommer vara oerhört saknad och jag kommer att vara honom förevigt tacksam. 
 
Den andra som har avlidit har jag alltid varit nära inom fotbollen. Han var en glad, trevlig och rolig kille som alltid hade ett nytt skämt varje gång man träffade honom. Han höll även på världens bästa hockeylag och han ställde alltid upp i vått och torrt. Och även om jag aldrig sa det till honom när han levde så hoppas jag att han vet hur mycket jag uppskatade honom som vän och att jag är glad att jag fick känna honom till slutet. En kille som kommer vara saknad men aldrig glömd. 
 
Jag äter medicin mot depression, det har jag gjort förr och det kommer jag fortsätta göra. Det är inget jag skäms över och jag måste erkänna att senaste veckorna har jag verkligen haft en bra period där jag har haft mycket energi, fått känna kärlek från nära och kära och verkligen uppskattat mitt liv och den rikedom jag har med alla vänner och framförallt min kära familj. Ni är hur underbara som helst och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar er alla. Från min kära familj till mina underbara arbetskollegor på mitt jobb. Tack för att ni finns!
 
Nu ska jag äta glass med oboy och ladda för Pawn Stars på tv 10 innan jag slår igen mina ögon. 
 
Ta hand om er så hörs vi senare!
 
Ciao!
 
 

RSS 2.0