Vad kommer att hända?

Först och främst, så ber jag om ursäkt för den usla uppdateringen.  Jag vill ha nåt att skylla på, nåt som är giltigt. Men jag kan bara räcka upp handen, och säga att den skyldiga är jag. 
 
Vad har hänt då? Jo, jag hoppade ju av skolan pga utbildningen kändes inte rätt. Dock var det kul att få utmana sig själv,  och presentera sig inför nya människor. Och det är ju inte så farligt. 
 
Det som händer nu, det är att jag har sökt 3 jobb. Ettan  i Malå, ett i Skellefteå  och ett i Huddinge. Jobben jag har sökt, är kyrkvaktmästare. Och jag hoppas innerligt, att jag får nåt av dom. För det är ett yrke jag trivs med.
 
Om det blir så, att jag inte får jobbet i Malå. Då kommer jag att sälja lägenheten, och dra. Få prova på nåt nytt och se nåt annat.  Men det bästa vore ju, att få jobbet i Malå. För jag trivs ju så oerhört bra här.
 
Fotbollen går bra. Speciellt, dom senaste matcherna.  Där har vi krossat motståndarna, och malt ner dom. Så det har varit sjukt roligt. Sen är det ju inte fel,  att vi har fått en konstgräsplan.  
 
Sen jag lämnade Umeå, så har jag bott hemma hos morsfars,  pga den jag hyrde ut lägenheten till, skulle få ha den augusti ut. Och nog har det funkat. Man har blivit uppassad och man har det mysigt och trevligt. Men det är klart, nog längtar jag till min lägga och mina movies. 
 
Nu har ni fått en lite  uppdatering,  och jag kommer skriva mer om jobben. Så snabbt , jag får veta nåt.  
Tills dess, då kan vi  alla glädjas åt att Coventry, äntligen får spela på deras hemmaarena. Jag blir då sjukt glad iallafall.  
 
På återseende! 
 
Wännster
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0