Julen är över. Ett nytt år närmar sig.

Så har man då avverkat julen. Den var lika trevlig som alltid. Med massa god mat, trevligt folk, fina presenter och glädje överallt. Jag älskar julen och jag längtar redan till nästa jul. Men det är ju ett tag bort...
 
Ett nytt år närmar sig. Och vad kommer att hända för mig 2016? Jag har en del planer som jag hoppas att jag kan utveckla till nåt fränt. Sen har jag redan bestämt mig för ett nyårslöfte. Jag ska aldrig dricka alkohol under 2016 (till att börja med. Det kan bli längre.) Jag trivs inte riktig med personen jag blir när jag är onykter. Och att ha ångest dagen efter (för nåt man mest troligt inte har gjort. Det gör inte saken bättre.) Så jag lovar här och nu att jag ska (försöka) att undvika alkohol under 2016. Det ska väl inte vara så jävla svårt?
 
Men nu har jag fått skriva av mig lite. Nu ska jag p-napa till South Park och sen njuta av en kopp kaffe. 
 
Men gott nytt år alla! Och vi hörs/ses 2016. Ett bättre år, ett nyktrare år. Ett år för Wänne
 
Mvh/ Johan Stenlund

Finns det en bättre känsla?

Då sitter jag här, på min soffa en fredagkväll efter ännu en arbetsvecka. Och jag gör det jag absolut älskar att göra. Jag sitter i min morgonrock med en kopp kaffe i handen och några mackor medans jag spelar FM och ser en film (Nån som jag har sett. Så man inte missar allt för mycket. ) Det är livet mina vänner. Jag njuter helt enkelt. 
 
Och inte blir det sämre av att det snart är jul och man får vara med sina nära och kära. Livet leker just nu och det känns väldigt skönt. Speciellt eftersom jag har haft en liten dipp i mitt liv. Men tack vare stöd från nära och kära. Men även från människor som jag kanske inte har jättebra kontakt med. Så har vissa ord eller gester hjälpt mig otroligt mycket. Så tack till alla! Och tänk vad en liten gest eller en mening kan göra underverk. Tänk på det nästa gång. Var snälla med varandra. Det vinner vi på i längden. Men nu har jag tjatat klart. 
 
Jag har ju lovat att uppdatera bloggen varje vecka, och det ska jag hålla. Och jag har ju lovat att det ska komma lite fler recensioner på filmer mm. Och här kommer den första. 
 
Jag såg senaste ( sista? ) Paranormal Acvtivity igår. Eftersom jag gillar skräckisar och speciellt första Paranormal, var jag rätt sugen på den här. Visst filmerna har tappat i kvalitet, men jag har ändå gillat vissa saker med dom. Men den senaste Paranormal var inte bra. Den var inte bra alls. Den var rätt seg, inte speciellt skrämmande och man kände som inget för karaktärerna. Den var en rejäl besvikelse. Jag ger "Paranormal Activity : The Ghost dimension" 2 av 5 Wänne. Den duger en regnig kväll, då man verkligen, verkligen har slut idéer på andra filmer som man vill och kan se istället. 
 
Nä, nu ska jag fortsätta mitt FM-spelande och återgår till mitt kaffe. 
 
Om vi inte hörs, så ska ni ha en God Jul! 
 
Och jag hoppas vi ses på hotellet på Julagen!
 
Mvh/ Wännster!

Vi börjar om....

Hejhej, halloj!
 
Den här bloggen är nog den sämst uppdaterade bloggen i historien. Jag erkänner att jag har varit otroligt dålig på att skriva nu i slutet. Dels beror det på att det inte har hänt så mycket, men även att jag har haft lite andra tankar i skallen. Tankar som jag fortfarande har, men som jag kontrollerar hyfsat bra.
 
Därför vill jag med detta inlägg lova och nästan garantera att det kommer ett nytt inlägg varje vecka. Det ska jag kunna hålla. Annars är det lika bra att lägga ner. Så hädanefter kan jag garatera en lite mer uppdaterad blogg. Så fortsätt läsa alla mina följare. 
 
Vad har hänt då? Jag har nyss kommit hem från Umeå där jag var på ett läkarbesök. Det jag skulle kolla upp är min hyperhidros (mina svettproblem). Jag har ju berättat förut att jag har tagit sprutor mot mina besvär, och det har fungerat väldigt bra. Tyvärr håller det bara ett antal månader, men det är iallafall bättre än ingenting. Idag så skulle jag få veta om det fanns nåt mer man kunde göra. Men just nu så finns det bara sprutor och tabletter. Tyvärr är det inte aktuellt med operation pga biverkningar. 
 
Men det positiva är att jag ska få prova ta tabletter mot mina problem. Det är nåt jag aldrig har testat förut, så det ska bli väldigt spännande. Hoppas det funkar bra, så jag slipper ta sprutorna. Även om det är värt smärtan, så är det lite enklare och lindrigare. Jag kommer att uppdatera er hur det går under bloggen.
 
 
Sen går jag hos en talpedagog/psykolog i Malå för mitt talfel och lite andra saker. Jag har inte haft så många träffar men det känns bra. Så det är positiva vibbar i Wännes liv. Där kommer jag också att uppdatera hur det går, för jag tycker det är skönt att skriva av sig och dela med sig. 
 
På filmfronten är det inte så mycket nytt. Jag har sett en del filmer, men vissa minns jag inte så det är väl inget gott betyg. Men jag ska även där uppdatera lite mer.  För filmer är ju mitt stora intresse, Det kommer att komma upp lite recensioner mm. Så håll upp ögonen. 
 
Lite mer positiva nyheter. Coventry är i toppen av League One och det andas stor optimism i klubben. Kan detta vara året mitt kära Coventry tar upp steget till Championship? Det är bara att hålla tummarna. 
 
Bästa tiden på året är här. JUL! Jag älskar julen. Verkligen älskar. Jag älskar stämningen, musiken, filmerna , julmust, pepparkakor mm. Samt att ge och få presenter. Julen är klån den bästa tiden på året. Me like!
 
Nä, nu har jag fått skriva av mig lite. Och jag lovar som sagt att uppdatera bloggen varje vecka. Gör jag inte det, då får ni kasta snöbollar på mig nästa gång ni ser mig. Det lovar jag. Den här bloggen ska få en nystart. Precis som mitt liv ska få. En nystart. Till nåt bättre, mer positivt och mer framåt. The change is coming. Trust me!
 
Men vi hörs nästa vecka mina underbara läsare. 
 
Ha det gött tillsvidare och ta hand om er!
 
Ciao

RSS 2.0