Ett besök senare.

Hoj!
 
Jag har nu varit hos Ortopeden i Umeå angående mitt ryggproblem och jag fick rätt goda nyheter ändå. Det positiva är att det inte är min skulios eller att det är diskbråck, utan läkaren tror att det är en cysta som spökar. Dock sitter den på sidan där jag inte har ont, men han sa att det kan vara den som ligger och trycker på nån nerv eller dylikt som gör att jag har ont. 
 
Han skrev ut smärtstillande till mig pga mina sömnproblem och sen skulle dom ringa upp för att berätta hur dom ska göra med cystan. Jag hoppas såklart att det är problemet och att det löser sig inom en snar framtid så jag kan få spela fotboll, sova ordentligt och hör och häpna kunna vara ute och springa. Men uppdatering kommer när jag får veta mer.
 
Jag har ju hyllat mitt jobb och mina arbetskamrater förut, men jag måste fortsätta med det. Jag är så sjukt nöjd över att jag har det jobb jag har med alla fina arbetskamrater. Ni är hur grymma som helst och jag är så oerhört glad över att jag fick er som arbetskamrater. 
 
 
Sen måste jag hylla min familj som är oerhört fina, men framförallt vill jag hylla mina föräldrar. För dom har alltid ställt upp i både vått och torrt utan att ha klagat eller nekat en om man vill ha hjälp. Ni är hur underbara som helst och ni är värd all kärlek som jag, Patrik, Joel och Therese känner för er. Ni är världens bästa föräldrar.
 
Coventry är sämst. Då vet ni det.
 
Sen ett stort grattis till Joel och Linnea till eran förlovning. Nästa gång ni är i Malå, då ska vi fira med 3 skräckfilmer, lite julmust, pepparkakor och godis. Stort grattis!
 
Nä, nu har ni fått en liten uppdatering och jag hoppas snart att jag får besked av doktorn.
 
Men ha det gött, så hörs vi. 
 
Ciao

RSS 2.0