Fotbollsavslutning och uppdatering om mitt ryggproblem.

Tjenis penis!
 
Som vanligt så har jag varit seg med att uppdatera bloggen. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge så att säga...
 
Fotbollsavslutningen var som väntat en otroligt trevliig tillställning med fina män i kostymer, massa skratt, beer-pong och tv-spel och inte att glömma, den otroligt viktiga matchen i brasseboll mellan dom äldre och yngre. Samt prisutdelningen. Och nu har jag tänkt ge er en liten uppdatering.
 
Lördagen började sådär för min egen del. Vi hade tid i sporthallen mellan 11-14 och som tack för att jag skulle få göra nåt roligt, då valde min rygg att jävlas extra mycket. Så pga usel sömn missade jag första timman (jag hade ju inte kunnat spela ändå. Men man vill ju kolla på allt ögongodis som springer där i sporthallen i shorts. Mums!!). 
 
Anyhow, jag tog mig ner kring tolv till sporthallen för att inspektera den episka kampen mellan det äldre gardet och ungtupparna i laget. Jag kollade upp vad ställningen var, öppnade upp en alkoholfri öl och satte mig ner för att avnjuta denna episka kamp som utspelade sig i sporthallen. jag minns att det äldre laget ledde med 2 måls marginal eller nåt sånt. Men som utnämnd (av mig själv och Lillen) domare skulle helt plöstligt mina två helt korrekta och klockrena beslut göra att matchen utvecklades till en tuff, grinig, högljudda klagomål mot den helt oförstående klockrena domaren (enligt mig). Alltong började med att jag såg Huss brotta ner sötnosen Fritte i värsta Hulk Hogan-grepp. Det blev en solklar frispark och gult kort till Huss, men det var inte slut där. Efter att jag hade blåst frispark och gav Huss gult kort, då började våran egna captain Matte S attackera domaren verbalt men även fysiskt (jag kände en näve i magen, det var helt sjukt!). Så jag gav även Matte ett gult kort efter en livlig diskussion. Frisparken blev som vanligt helt ofarlig. Jag tror det var Tobbe Kane som slog den, men jag är inte helt hundra...
 
 
Men det var mitt andra klockrena beslut som gjorde att det tog hus i helvete. Jag såg en soklar kapning i straffområdet och än en gång var det Huss på Fritte. Jag dömde utan att tveka straff, och jag blev omringade av flera spelare från det äldre laget. Jag vet inte om ni såg när Chelsea mötte PSG i Champions League, då Zlatan kapade Oscar och det var 10 jättebäbisar omkring honom (Zlatan sa faktiskt det). Men googla på det, då har ni ungefär ett hum om hur det såg ut. Men jag stod på mig och straffen skulle slås. Ställningen var 9-7 till det äldre laget och det var ca 5 minuter kvar (tror jag), så det var rätt viktigt att göra mål. Fritte sprang mot bollen medans jag fick se hans sexiga kropp dansa majetätiskt innan han satte bollen i mål och ställningen var nu 9-8. Det blev en tuff kamp in i det sista, men det äldre laget lyckades hålla undan och vinna den årliga brassebollen. Efter matchen blev det som vanligt massa klagomål på domaren. Brännis ville inte tacka domaren för en bra match, Captain Matte gav mig en blick som kunde döda och Elias sågade mitt domslut på straffsituationen inte bara en gång. Men jag är nöjd med min insats och jag såg att jag fick 9 av 10 i betyg i Aftonbladet. 
 
Efter ett tag lättade stämningen upp och vi drog oss vidare till hotellet för lite spa och dylikt. Stämningen blev bara bättre och bättre och vi njöt alla över denna generositet som hade tilldelats oss. Vi har haft en liten tradition att vara hos mig, slå på matchen mellan Malå IF och Artic Cat för att se alla highlights tex Pocka då han ramlar, Brännis otroligt fina skott över mål....jättehögt över mål och mitt mål som nog är det snyggaste ever. Men i år blev det inte av tyvärr pga det tog så lång tid när vi spaade (skriver man så?) att tiden blev knapp. Men vi får kika på det nästa år istället. 
 
18.00 var det dags för mat och prisutdelning. Jag återkommer med alla vinnare, jag måste uppdatera mig ty mitt minne inte är som det en gång har varit. Tror det är åldern...
 
Sedan begav vi oss till samlingslokalen för att partaja. Vi körde beer-pong, mini-curling och FIFA 17 samt massa snack och trevlig stämning. Så summa sumarum så var det en oerhört trevlig fotbollsfest. och jag hoppas att alla spela fotboll nästa år, för den gemenskapen jag känner i laget är nåt jag aldrig vill tappa. Forza MIF.
 
 
Uppdatering om min rygg. På måndag blire magnetröntgen och den 14 november ska jag tll ortopeden i Umeå igen, och då hoppas jag att det kommer bli en operation eller nåt. För jag vill inte ha ont längre, jag vill kunna sova utan smärta och jag vill spela fotboll utan att vara rädd över att det ska göra ont. Jag vore oerhört tacksam om ni höll era tummar och tår. Det sulle stärka mig oerhört. 
 
Nä, nu ska jag spela lite Football Manager 2017 (Betaversionen har kommit. Iiiiih). 
 
Men ha det gött så hörs vi. 
 
Ciao!

Fotbollsavslutningen närmar sig.

Hej!
 
Snart är det alltså dags för den årliga fotbollsavslutningen. Det brukar vara så in i helvetets trevligt med god stämning, god mat, fina priser och fina tal. Dock blir det en skillnand i år från hur det har varit på alla andra fotbollsavslutningar. Iallafall för lagets ögongodis och mix mellan Austin och Demichelis, nämligen Wänne Wännster. Jag ska ju såklart hålla upp mitt nyårslöfte med att vara nykter. Jag tror det här blir den tuffaste kampen sen jag valde att vara nykter i ett år. Men jag har ju sett och märkt att man kan ha roligt utan alkohol, så det ska nog gå finemang. 
 
 
Jag gillar att tippa vinnare när det gäller priser ( tex Oscars-galan mm). Så jag ska försöka gissa vem som vinner i årets kategorier. (jag hittar på några själv också)
 
Ögongodis- Snygg-Wänne
 
Bästa vänsterdoja- Elias
 
Säsongens Kane (Hur han spelade under EM)- Tobbe
 
Snyggaste mål- Effet (Han gör alltid snygga mål)
 
Det var några gissningar. Men sen blire väl att Fritte tar bästa målskytt, för han fuskar...
 
Nä, men jag är oerhört taggad och jag ska ge er en liten uppdatering på söndag eller måndag om hur festen var.
 
 
Nu till nåt lite tråkigare. Jag har som sagt haft ont i ryggen rätt länge nu. Och det har bara blivit värre och värre. Sömnen tar skada, mitt humör sviktar och jag vill bara ligga och vila. Så jag hoppas att jag snart får tid för röntgen och att jag får operera eller dylikt så det blir bättre. För just nu är det inte bra alls...
 
Nä, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen ladda för jobb med Snygg-Adam och Mr.Sexy-Elias.
 
Ciao

Det kan bara bli bättre.

Hoj!
 
Nu har jag varit på mitt första besök hos ortopeden i Umeå pga min rygg som är sämre än Coventrys försvar. Jag fick veta att det jag mest troligt lider av är antingen diskbråck eller att nån kota är sned. Jag ska få tid för att göra en magnetröntgen och efter det kan dom fastställa min åkomma. 
 
Det känns skönt att bollen är i rullning och att jag mest troligt kommer få hjälp med min ömma rygg, så jag kan leva ett normalt liv och göra det jag vill göra. För just nu har ryggen fuckat upp min sömn, mitt fotbollsspelande och ibland mitt humör. 
 
Men nu håller vi alla tummar och tår för att jag ska få ett snabbt besked och att jag får ett snabbt tillfrisknande. För jag vill tillbaka till fotbollsplanen och visa mina skills som forward "vink, vink". Men ni kommer få en fortsatt uppdatering angående ryggen.
 
Men nu ska jag luta mig tillbaka med en kopp kaffe i handen och se Sleepy Hollow. (Det var rätt längesedan man såg den. Det var tiden när Tim Burton var rätt intressant. Nu gör han ju bara skit. ) 
 
Men ni får ha de gött!
 
Ciao!

RSS 2.0