En ljus framtid, som jag tycker att jag är värd.

Hejhej!
 
Efter att ha blivit nekad jobb i Örebro, så har jag upptäckt hur fina människor det finns runt omkring mig. Jag har fått flera glada leenden och citat som "Det är ändå bra att du inte lämnar Malå", och "Malå behöver dig". Det är ord som värmer och utan mina nära och kära så vore jag inte den jag är idag, samt tack vare en stor push av världens bästa M (du vet vem du är). Men ett stort och varmt tack till er alla ❤️
 
Jag jobbar ju som säsongsarbetare nu på Malå Församling, men förhoppningsvis blire förlängt så jag får fortsätta detta underbara jobb och terrorisera Lasse lite mer. Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur det blir i framtiden, men vad jag vet är att oavsett vad som händer så kommer det leda till nåt gott. Och det är jag faktiskt värd, det tycker jag verkligen även om jag låter självisk. 
 
Jag har haft så många motgångar i mitt liv, men tack vare en underbar vänkrets, en fin familj och mitt efter mod att utvecklas. Jag har verkligen märkt att efter min utveckling där jag från har varit den blyga, fega och osäkra Wänne, har verkligen blivit den Wänne jag vill vara utan att bli en helt annan person.
 
Vad som än händer i vinter och i framtiden, så kommer jag ta det med den kraft jag har byggt upp och fortsätter bygga upp. För det är faktisk ingenting som kan trycka ner mig nu. Jag mår bra,jag vågar mer, jag har underbara vänner och en underbar familj och det är en bra grund att stå på. Nu är det bara att fortsätta växa tills jag känner att ingen eller inget kan trycka ner mig.
 
Jag ska avsluta med en bild som jag hittade på Instagram, som verkligen talade för vem jag var och hur jag tänkte när jag mådde som sämt. Jag är inte klar, men det som står på texten har jag lagt bakom mig för ett tag sen. Nu ska jag bara kämpa för att hålla det bakom stängda dörrar. Och det kommer jag fan klara av, för lets face it. Jag är grym. 
 
 
 
Jag och LC såg förresten Spider-Man : Far from Home i onsdags. Den var sjukt bra! Den rekommenderar jag verkligen. Tom Holland är fantastisk, Jane Gyllenhaal gör ingen besviken och jag gillar verkligen att fokuset inte är på actionscenerna, utan mer ungdomskärlek och kampen mellan att ha ett normalt liv och ha ansvar över att  vara en superhjälte.
 
Nu ska jag fortsätta sola och dricka kaffe, samt lyssna på mordpodden.
 
Ha det gött, så hörs vi. 

RSS 2.0