Ofrivilligt uppehåll, men snart nytt år och då får det bli en nystart på bloggen.

Hejhej!
 
Det var sjukt längesedan jag skrev ett inlägg på bloggen. Varför det har blivit så, det vet jag faktiskt inte. Men kanske är det för att jag inteh ar känt nå sug eller så har man mått lite kasst (psykisk ohälsa), och pga det inte orkat skriva vad som har hänt med mig och i mitt liv. 
Men eftersom det snart är dags för ett nytt år, så har jag gett mig fan på att jag ska vara mer aktiv på bloggen och försöka uppdatera er så gott det går. Jag kan ju redan nu ge er en snabb uppdatering om vad som har hänt under 2017. 
 
År 2017 har varit som en berg och dalbana för mig, speciellt på det personliga planet med psykisk ohälsa, negativa tankar och ångest. Men det har inte bara varit skit. Jag har fått en ny roll på mitt underbara jobb, mina ryggproblem börjar bli bra och jag får spela fotboll igen och det ger mig så oerhört mycket glädje. 
Jag har lyckats få bukt på min ångest, jag har bågat bli mer självsäker och jag vågar ta för mig mer, samt att jag inte är lika blyg som förut. Visst finns det stunder då man bara vill sjunka genom jorden men jag har tack vare min psykolog börjat tänka på ett mer positvit sätt och därmed vinna kampen mot mina negativa tankar.
 
Jag vill tack en person som har gett mitt själförtroende en extra boost, och även gjort så att jag vågar vara den Wänne jag vill vara. Den personen ska ha ett stort tack och jag uppskattar verkligen hjälpen jag har fått. 
 
Sen vill jag även tacka en person för att den har har alltid ställt upp för mig i vått och torrt och att den personen alltid finns närvarande när man mår dåligt. 
 
Sen måste jag även tacka familljen för att ni är dom ni är och att jag får vara en del av er. Ni är helt underbara och jag älskar er över allt annat, Utan er vet jag inte vad jag skulle ha gjort. 
 
Snart är det alltså 2018, det är året då jag ska sluta äta godis och chips (kommer gå åt helvete), det är året då jag får spela fotboll igen (Demichelis is back), det är året då jag ska fortsätta utvecklas som person och den Wänne jag vill vara. 
 
Det var lite tankar jag hade och jag lovar er att jag kommer uppdatera bloggen mer och där ni kommer få läsa om mitt liv. Både på det personliga planet men även att det kommer komma lite recesioner mm. 
 
Ha nu ett gott nytt år allihopa! Och vi ses år 2018!
 
Take care!
 
Wännson

RSS 2.0