Utveckling både hos mig och laget, och stöd är viktigt.

Howdy!
 
Här sitter jag med en kopp kaffe och mackor, samtidigt som jag tittar på Jimmy Carr (grym komiker) medans jag skriver detta inlägg. Och jag måste även säga att jag sitter här med ett leende. Ett leende som jag har haft ett bra tag nu. Och jag menar inte att jag sitter och ler som Jokern eller Sheldon Cooper, utan att jag ler inombords. Men varför ler jag? 
 
Jag ler för att jag är inne i en bra period nu, en bra period som gör att jag är rättfram, positiv, modigare, starkare tro på mig själv, möter alla hinder utan med stor tro och nyfikenhet. Varför jag mår så här bra och känner att jag är inne i en bra period, det beror helt enkelt på (nu gissar jag bara) men det är att jag vågar ta mig an saker jag aldrig skulle ha gjort förut. Jag vågar prata öppet inför andra, jag vågar ringa samtal till andra utan att känna obehag, jag vågar stå för vad jag säger utan att känna dåligt samvete eller känna skuld, jag vågar misslyckas oftare för jag vet att tillslut kommer jag lyckas, och jag vågar ta mig an nya utmaningar (stora som små) i princip hela tiden. 
 
Nu vet jag ju att det kommer att komma perioder då jag jag kommer känna helt tvärtom mot det jag känner nu. Men det är ju det som är det roliga också. För på dom senaste åren, så har jag faktiskt tyckt att det har varit bra att ha lite tuffare perioder. För då har jag tagit tag i mig själv ännu mer för att komma ur den sämre perioden. Och jag tycker det är bra med lite sämre perioder (som jag inte har lika ofta) för det är verkligen då jag tar mig ur dom, då utvecklas jag ännu mer och blir mycket starkare och modigare. Det jag vill säga är att , det är ok att ha dåliga perioder. Det är okej att inte alltid må bra, för när ni kommer ur dom så är lyckan så mycket starkare och även stoltheten inom er starkare för att ni har klarat er ur denna tunga period. 
 
Nu över till fotbollen och mitt älskade Malå IF. Vi har just nu uppehåll men vi kör på och tränar. Jag ser att vi utvecklas mer och mer mot spelsättet som jag vill spela. Vi har haft en tung start i serien med fem förluster och en målskillnad som inte är så bra. Men även om vi har haft en tung start så ser jag ändå mycket glädje på träningarna, en vilja att utvecklas och även fokus på laganda. Vi känns mer och mer som ett lag, ett lag som Malå IF ska vara. Ett lag med kamratskap, krav på sig själv och andra, positivitet och att hela tiden utvecklas och alltid veta att inget är för svårt eller tungt för att klara av. Precis som jag försöker leva mitt liv och utvecklas själv, så försöker jag lära mina spelare och underbara människor att även dom kan klara allt, så länge man försöker och även accepterar att man kommer misslyckas igen .
 
För mina spelare har redan gjort en resa och mött hinder som dom har fixat, det har verkligen visat hur starka dom är och hur modiga dom är. Och det vill jag förmedla och även att dom tar med sig sin styrka och sitt mod både på fotbollsplanen men även utanför. För jag vet att varenda en har en positiv framtid och så länge man jobbar hårt och tar för sig, så kan i princip ingen/inget hindra en. Den enda som verkligen kan stoppa en, det är sina egna negativa tankar. Och det är en match man kommer ha hela livet. inte bara i 90 minuter. Men så länge man har ledningen mot sig själv och har kontroll, så ligger man alltid steget före. Och då är det inget som kan stoppa dig. Varken i livet ellet på fotbollsplanen. 
 
Det är så jag lever, och det är det jag försöker lära ut som coach. För jag har mött hinder som jag klarat av, jag har negativa tankar som jag har legat under mot, som jag har kvitterat mot men även som jag just nu har ledningen mot. Men jag är inte nöjd över att jag har ledningen, utan jag är nöjd över att jag har kontroll över ledningen och den ska jag fan inte släppa. Det vill jag inte att mina vänner, familj och mina spelare inte gör heller. Man ska aldrig slappna av och vara nöjd. Man ska fortsätta framåt och se vad som kommer härnäst. För det är det som är det roliga. Att få se var man hamnar ju mer man kör på utav bara satan. 
 
Nu blir det att se klart Jimmy Carr och sen gå på en promenad. 
 
Ha det gött! 

RSS 2.0