Ett negativt besked, kan komma att leda till ett väldigt positivt.

Hallojsan!
 
Som jag skrev på min insta (ja,ungdomar säger insta) så hade jag en jobbintervju som kyrkvaktmästare i Örebro. Det stod mellan jag och två till av 69 ansökande, vilket jag är väldigt stolt över. Idag fick jag veta att jag inte fick jobbet, men det jag tar med mig är som sagt att jag lyckades bli utvald av 69 sökande och det är jag stolt över. 
 
Hade det varit gamla Wänne så hade jag grävt ner mig, varit nega och käkat glass medans jag kollar på filmer jag ska köpa men aldrig kommer att se. Men jag har ändrats, och det har jag skrivit förut. Visst kommer jag fortfarande käka glass och köpa filmer men jag kommer fan inte gräva ner mig och bli nega. Det är inte min stil längre, utan jag ser hellre det positiva i nederlagen och lär mig eftersom vad jag ska förbättra mm. Annars kommer man ju stå och stampa på samma ställe, och det är inte aktuellt. Livet är för kort för det, så det är bara att vara modig och köra på. För tillslut så kommer man hitta rätt, och när man har gjort det så har man med sig massa erfarenhet av sina nederlag som man vänder till nå positivt. 
 
Men min rubrik säger ju nåt att jag har nå positivt på gång redan, och det har jag. Dock ska jag vara en douche och låta er hållas tills jag vet att allt är klart så att säga. Så försök vara tålmodiga, så kommer ni nog få veta vad som kommer hända i slutet av nästa vecka. Jag har ju leverat värsta cliffhangern som dom gjorde i GoT (Det betyder Game of Thrones, ja jag pratar med er mamma och pappa).
 
Så jag står här med rak rygg, stolthet och en känsla av kaxighet för det är ju deras förlust att dom inte valde mig. Jag vet vad jag kan, jag vet vad jag vågar att göra och jag vet att jag är en helt annan person nu, än för ca 2 år sedan. Jag kommer fortsätta kämpa med mina "fel" och jag kommer lära mig av dom till att bli ännu starkare, bättre och modigare än vad jag är nu. Och det mina läsare, den människa jag är nu är fan inte dålig alltså. 
 
Nu ska jag ta en dusch, för man vill inte lukta usch och stå högt i kurs (Citat av Mange Schmidt) sen ska tugga bomullstussar i sinne, så det slutar blöda där min tand har varit. 
 
Men glad midsommar och ta hand om er !
 
Hälsningar, Wänne
 
 

RSS 2.0