En ny resa?

Hej, hej!
 
Längesedan sist, och jag ska hädanefter inte skriva att jag ska bli bättre på att skriva här. Det får helt enkelt bli när jag känner för det. 
 
Men vad har då hänt sedan sist? Ja, det har hänt en hel del saker. Några mindre bra och några väldigt bra och samt lite personlig utveckling.
 
Först dom mindre bra sakerna. Jag fortsätter att kämpa mot min psykiska ohälsa (den är dock 1000 ggr bättre än för några år sedan), men det är en del fighter jag måste återgå till och försöka vinna mot igen. Dvs inte vara för snäll, våga stå upp för mig själv och våga misslyckas för att sedan mest troligt lyckas. Jag har inte tappat bort mig på vägen till mitt mål, jag har bara hamnat i ett dike efter ett hinder men det kommer jag över. Det är ju bra att det inte går för lätt.
 
Min rygg pajade efter sista matchen för säsongen, och det är nog tyvärr ett tecken på att jag som fotbollsspelare har gjort mitt. Men det behöver inte betyda att jag lämnar fotbollen helt. Världens bästa Tomas har sagt ifrån sig att vara tränare för herrarna nästa år, och jag funderar på om man skulle försöka ta sig an tränarrollen. Men det är nåt jag måste tänka över. 
 
Nu till dom bra sakerna. Coventry har ju äntligen gått upp till Championship, och det betyder att jag har fått se dom på tv två gånger redan. Första gången vann dom (utan att imponera) sen andra matchen på tv, så förlorade dom och var sämst. Men nog fan är det roligt att få se sitt lag på tv igen och se dom kämpa sig fram för att undvika nedflyttning. Sen en positiv grej var ju att när jag såg andra matchen (då dom var sämst.) så fick jag lite ögongodis ändå. Man fick ju kolla lite på Oscar och Adam.
 
En annan bra sak är att mitt mående har varit lite sådär på sistone. Då har jag fått ta tjuren vid hornen igen och inte slappna av och tro att jag ska nå mitt mål utan hinder. Alla hinder man möter, ju mer lär man sig och mer utvecklande är det.
 
Sista saken som är bra. Min rygg pajade, och det sa därmed mest troligt stopp för min fotbollskarriär. Men det betyder att jag kan försöka vara coach och ha mer energi till det, och inte mixa. Sen betyder det att jag måste ta tag i min egna personliga träning, då min träning har mest levt genom fotbollen. Vem vet, jag kanske chockar kroppen och köper ett gymkort i vinter.
 
Julen är snart här. Jag längtar. (Det var också en bra sak).
 
Nä , nu ska jag efter min promenad, njuta av en kopp kaffe och några avsnitt av Pawn Stars.
 
Ta hand om er. 

RSS 2.0