Norsjö-cup+förfest+fest= Mår bra. (Lugnet före stormen?)

Helgen startades med att jag vaknade 06.00,rätt pigg och efter en redig frukost begav man sig på resa mot Norsjö för att spela den beryktade cupen. 
 
Vi var framme ca 07.50 för att göra oss redo för match mot Risliden. Tydligen var jag hypertaggad. För jag var ombytt och klar ca 07.52. Men det var rött skönt,för då fick man sitta och rensa tankarna inför matchen. 
 
09.00 startade första matchen. Vi spelade lite stelt,med många felpass och lite rörelse. Men vi visade prov på styrka med att vinna ändå med 2-1. Efter matchen var vi såklart inte helt nöjd på insats och vi pratade om vad vi skulle ändra på för matchen mot Byske. 
 
10.20 började matchen mot Byske. Vi var ett helt annat lag. Aggressiv,bra med bollen och effektiva. Dom hade inte en chans och slutresultat blev 4-0. Efter det blev det uppehåll för oss i väntan på semin klockan 13.40.
 
Den eviga väntan på match. Man blir stel,konstant pissande (diabetes-varning?) och nervositet. Och lite lunch och youtube-tittande på går som skriker som människor. 
 
Plötsligt slog klockan 13.00. Det var dags för samling. Vi var taggade och pratade om att fortsätta på samma bana som mot Byske. Och vi började lite avvaktande och dom kunde få in 1-0 rätt tidigt. Men det gjorde att vi blev mer aggressiv och pumpade på. Så 1-1 kom rätt snabbt genom otroligt genomtänk? hörna,som resulterade i självmål. Efter det hade vi mest boll och låg på för ett ledningsmål,medans Spöland spelade ett tight försvarsspel och satsade på kontringar. Tyvärr fick dom in 2-1 i sista sekunden i slutet sv första halvlek.
 
Men vi svarade direkt i andra halvlek med att dunka in 2-2. Efte det såg det likadant ut. Malå hade mycket boll medans Spöland stack upp då och då. Men det kändes som att vi skulle vinna. Då fick dom en frispark i ett rätt farligt läge. Killen fick på en kanonträff och bollen seglade upp i krysset. Tyvärr kunde vi inte svara och förlusten var ett faktum. Men vi spelade bra och ska vara stolta över våran insats. Och det var kul att se att alla kämpade för Malå.
 
 
Nu till nästa del av lördagen. Nämligen förfesten. Den började starkt med att jag kom hem kasta väskan på golvet,pissade (diabetes-varning igen?) for till Kusin T,beställde en kebabrulle på pizzan,åkte ner och hämtade den,åt den och såg United samt retade Kusin T till vansinne. Efter matchen började folk droppa in. 
 
Det blev en otroligt härligt förfest med massa prat,varierande nivå på mammaskämt och den eviga väntan på schlagern för att se Ulrik Munthers resa till final. Självklart gick han vidare. Hörde inte speciellt mycket av låten men den var säkert bra.
 
Efter det surrades det en del och vi for upp på Malåborg. Det var riktigt trevligt med så mycket folk och härlig stämning. Tyvärr är det ju lite trångt och svårt att hitta bord. Men vi lyckades. Där utspelade sig massa intressenta konversationer och en hiskelig armbrytnings-tävling. 
 
Efter det och en öl. Skulle vi bege oss hemåt. Men först blev jag bjuden på burgare av den otroligt fina M. Burgaren var lovely!. Sen skulle vi försöka hitta en efterfest. Men det gick tungt. Så jag,H och P for hem till Kusin T's lägga för att se Geordie Shore och dricka whisky. Ändå rätt skön efterfest. Efter det blev det en liten promenad innan jag skulle hem och städa bort alla burkar i lägenheten.
 
Somnade ca 05.00 och vaknade först 08.15 för att sedan somna om och vakna 09.30. Så man är inte helt utvilad men ändå inte bakis så det är skön...T
 
Dagen får betyget 4 Wänne av 5. Det som drar ner betyget är städning och oron över att bakisheten kanske kommer. 
 
Nu ska man ladda för Oscarsgalan där jag hoppas Argo drar hem storkovan och att Seth Mcfarlane levererar som host. 
 
Tack för en trevlig kväll alla inblandade! 
 
Tada! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maggi

Tack själv! Vi ser fram emot inflyttningsfest nästa gång ;) /B & M.

2013-02-25 @ 15:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0