Succé!

Jag är ingen morgonmänniska. Jag försöker verkligen att vara det. Speciellt på helger. Jag tycker det är ruggigt skönt att få vakna upp till lukten av nybryggt kaffe, en bra serie och lite FM. Det är livet. Oftast så försöker jag kliva upp tidigt på helger. Dels för att utnyttja tiden, samt bara njuta. I lördags, då var det inte lika skönt att gå upp. Jag hade ställt alarmet på 05,00. Varför undrar i? Jo, det var dags för Norsjö-cupen. 
 
Fredagen, så njöt jag och Kusin T av Austin Powers. rätt bra uppladning om ni frågar mig. Lite skratt och att man kan stänga av hjärnan. Vi såg filmen rätt tidigt, för att vi skulle gå upp så tidigt. Eftersom Kusin T skulle köra, frågade jag honom när jag skulle komma om. Fick svaret "Klockan sex. Men kommer du tidigare, då dör du" tomma hot såklart. Eftersom jag är starkare, snyggare och snabbare än honom. 
 
05,56 dök jag upp hos Kusin T. Fick en arg blick och ett surt "Sa jag tio i sex?". Jag valde att inte lyssna så noga. Pga min råstyrka mot hans svaghet. Vi begavs för att hämta 3 andra och bege oss mot Norsjö. Efter en säker resa (bra kört av kusin T) var vi framme i Norsjö för att möta Risliden i första matchen. Vi vann med 4-1, där vi spelade stabilt. Kanske inte så bra som vi kan, men absolut stabilt. 
 
Efter lite taktiksnack och lite kostintag, var det då dags för match mot Arvidsjaur. Där gjorde vi våran bästa match under cupen. Vinst med 4-1 om jag inte minns fel. Men vi var riktigt bra, både offensivt och defensivt. Och det visade bara hur bra Malå IF kan vara om vi bara vill.
 
Sista matchen i våran grupp, var mot Sorsele. Där gjorde vi en skitmatch, trots att vi vann. Och vi visade hur usla vi kan vara ibland. Men starkt ändå att vi vann, om man nu ska se nåt positivt. Efter den här matchen, var vi lit bittra över våran insats och vårt spel. Och vi lovade varandra att spela bättre mot Norsö som vi skulle få möta i semin.
 
Men tyvärr blev det inte bättre. Vi hade samma låga tempo och massa felpass. 1-1 stod det och matchen fick tillslut avgöras på straffar. Där drog vi längsta strået, efter en strålande räddning av våran målvak.
 
I finalen mötte vi Clemensnäs och där var vi tillbaka i samma form som mot Arvidsjaur. Vi spelade riktigt bra och rörde oss hela tiden. Otroligt stabilt. Vi vann med 5-0 och därmed hela cupen! En otroligt härlig känsla och en bra start på fotbollssäsongen 2015. 
 
 
I detta nu har jag beställt nya skor. Så jag lovar att jag gör minst 3 mål i sommar. För alla vet att det hänger på skorna. 
 
Nästa inlägg kommer jag berätta om mitt nya jobb, arbetskamrater och kanske, men bara kanske en liten personlig grej
 
Så håll utkik. 
 
På återseende!
 
Wännster # 17 ( Jag gjorde inga mål i cupen, men nån måsta ta det defensiva jobbet. Eller hur Kuson T? )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0