Nytt år, nya möjligheter

Nu är det alltså 2015. Eller det har varit 2015 ett tag nu. Men det känns som spännande med ett nytt år. Man får som börja om på en ny kula. Man kanske har lärt sig av sina misstag från året innan, eller så har man bestämt sig för att våga lite mer än vad man gjorde året innan. 
 
 
Det jag har tänkt göra i år. Det är det gamla vanliga. Våga mer, bli mer framåt, våga misslyckas och ta vara på chanserna du får. För det kan leda till nåt bra. Jag vet att jag har surrat om att våga mer förut,  men i år känns det som att jag ska ta steget. Jag fyller ju för klån 30 bast i juni! 30 år! Kändes som igår, att jag fick hår på skruven och hår under armarna. Nu är jag snart 30. Håret på skruven och under armarna finns kvar. Dock är hårsvallet mitt borta för längesen. Men det är bara positivt. För då behöver jag inte ha en pottfrisyr. ( det var morsans favorit på mig, när jag var liten. Bildbevis finns. )
 
 
Vad har då hänt hittills under 2015. Ja, inte mycket. Dock spelade Malå IF i Sunnanå-cupen. Det gick väldigt bra för oss. Vi åkte ut i semifinal mot Skellefteå FF. Men vi visade än en gång vilket bra lag vi är, och hur bra vi kan spela. Samt hur stabila vi är rent taktiska. Det syntes främst mot Robertsfors. Där vi spelade ett underbart försvarsspel för att sedan kontra sönder dom. Steven Pressly i Coventry skulle vara sjukt nöjd, om han fick se sitt lag spela sådär.  
 
 
Men som sagt.  Jag ville bara göra en lite uppdatering på bloggen. Och jag kommer att försöka vara mer aktiv, så ni kan ju vara inne då och då. Sen så lovar jag att uppdatera om det händer nå roligt i mitt liv.  Men först och främst, ska jag försöka hålla mitt nyårslöfte. Och det är att våga vara mer framåt, våga misslyckas och säg vad du tycker.  Gör jag det, då tror jag att det kommer hända nåt bra i mitt liv. 
 
Nä, nu ska jag spela lite FM och sen kanske krossa sötnosen Fritte i Fifa. 
 
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0