Ett givande besök, nu väntar ett sista spännande besök.

Tjolahopp!!
 
Det är äntligen december, och julen närmar sig med stormsteg. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar julen, alltså jag verkligen ÄLSKAR julen. Sedan oktober har jag haft en julkänsla utan dess like och den har bara växt sig starkare och starkare ju närmare man har kommit själv höjdpunkten, nämligen julafton. Det är bara en sån mysig tid med massa sköna julfilmer, julmusik, skumtomtar, julkola, pepparkakor och julmust. I love it!
 
Igår var jag hos min talpedgog/psykolog och hon är som vanligt helt outstanding. Oavsett hur jag har mått innan besöket så går jag alltid ut med hvudet högt och ett bättre självförtroende, precis det som jag kämpar så hårt med att skaffa. Och jag måste säga att hon har gjort framsteg, riktigt stora framsteg. Jag vet inte hur ni uppfattar mig men jag tycker själv att jag är mer öppen och modig och att våga ta för mig med situationer som jag oftast har undvikit med otroligt usla ursäkter. Så hon är helt underbar.
 
Jag har förresten fått tid i Umeå den 21 december för uppföljning angående mitt ryggproblem. Och på kallelsen som jag fick stod det att jag inte skulle köra bil själv, för ifall det skulle bli behandling direkt då skulle jag inte få köra bil efter. Det känns oerhört skönt att jag kanske blir kvitt mitt ryggproblem. Det blir som en tidig julklapp, och det känns helt underbart. Lite pirrigt är det, men det är mer åt det positiva hållet. 
 
Jag måste även tacka Christer för att jag fick följa med och se En skam för Sverige del två i Skellefteå igår. Det var riktigt bra och jag hade sjukt roligt, så tusen tack. 
 
Efter en period av några dippar, som har berott på min usla rygg och sömnproblem så känner jag att avslutningen av år 2016 kan bli en riktig höjdpunkt.
 
 
Nä, nu ska jag avnjuta lite fotboll innan jag kanske avslutar kvällen med att se klart första Sagan om ringen- extended edition. 
 
Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0