Ny kamp, nya tag.

Hejhej!
 
Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, men det ska jag försöka bli bättre på. Vad har då hänt med mig sen jag skrev här i bloggen? Först några positiva nyheter och den bästa nyheten är nog att jag kommer bli farbror igen! Det känns så sjukt roligt och jag garanterar att Broder J och L kommer bli grymma föräldrar. Mitt godislöfte går helt ok, men jag måste erkänna att det var svårare än jag trodde. Jag ska dock göra mitt bästa så ser vi hur långt det räcker. 
 
 
Mitt mående varierar fortfarande oerhört mycket, där jag ena dagen kan ha hur mycket energi som helst medans andra dagar känns det som att jag bara vill låsa in mig och sova i 18 dagar. Jag kämpar fortfarande mot mina negativa tankar (som tyvärr kommer rätt ofta) och jag försöker fortfarande bättra på mitt självfötroende och att jag blir mer öppen och även vågar säga ifrån (sluta vara för snäll). 
 
Jobbet går riktigt bra, och jag trivs oerhört med alla fina arbetskamrater. Det är roligt att få utvecklas mer och mer i min nya roll och jag är så glad över allt stöd jag får (ni vet vilka ni är). 
 
Fotbollen går väl sådär, jag har fått tillbaka mina ryggproblem och jag ska vara ärlig och säga att jag vet inte hur det blir i sommar om jag ska spela eller ej. För just nu har jag varken energi eller nåt sug att spela pga mina ryggproblem. Jag är så trött på att ha ont nästan varje kväll, och att jag ska vara irriterad på andra pga min smärta. 
Jag får ta ett beslut inom en snar framtid, för det håller inte att vela som jag gör hela tiden...
 
Nä, nu ska jag nog göra en tidig kväll och ladda för jobb imorn.
 
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0