En ny Johan

Tjabba!
 
Snart är oktober över och vi börjar närma oss november. Mitt mål med motion minst 30 min varje dag har gått ovanligt bra. Dock ska det erkännas att jag inte har motionerat varenda dag, men det är mycket pga ryggsmärta. Jag har lyckats tapp 11 kg sen ett år tillbaka, och det känns verkligen som att mitt nyårslöfte har gett resultat. Jag har blivit gladare, haft mer ork och varit mer självsäker. Men nog saknar man godis lite nu och då.
 
Jag har även kommit till insikt att jag ska göra en helomvändning. Jag är less på att ta skit över saker jag inte har gjort, jag är less på att man ska få skäll för att folk har en dålig dag, jag är less på att bli överkörd för att folk tar ut sin ilska pga nåt annat som tynger dom. Jag har i hela mitt liv alltid "accepterat" och tagit åt mig saker över sånt jag inte har gjort. Jag har i hela mitt liv inte vågat säga ifrån när jag tycker att nån har gjort fel. Och jag har i hela mitt liv bitit i tungan och hållit tyst. Men nu ska det fan bli ändring alltså. 
 
Jag vet att det kommer sticka i ögonen hos en del, jag vet att jag inte kommer bli omtyckt när jag säger ifrån, jag vet att folk kommer snacka skit om mig, jag vet att jag kommer ha fel också när jag säger ifrån men då kommer jag be om ursäkt för jag vet att det är det enda rätta. Men nu är jag less på att vara alla till lags, jag är less på att min energi håller på att drivas till botten pga jag ska vara och hjälpa alla andra och vara dom till lags. Hädanefter kommer jag att snäsa ifrån ifall jag tycker att jag blivit felaktigt behandlad, jag kommer snäsa ifrån ifall jag ser att folk inte gör rätt för sig, jag kommer snäsa ifrån oavsett vem det är och vilken situation. Jag tror att jag kommer tappa en del "vänner" åga mitt nya jag, men det kommer även ge mig en styrka som gör att jag trivs med mig själv och det är fan i mig det viktigaste. Är jag nöjd med den jag är, då har jag redan vunnit kampen.
 
Dock är det så att jag kommer inte att vara långsint, för är det nån som ber om ursäkt och erkänner sitt fel ( inklusive jag) så respekterar jag den personen mer än allt annat. Det visar bara hur stor man är som människa och att man vågar acceptera sitt misstag. Jag kommer garanterat göra flera misstag, jag kommer garanterat göra fel saker som jag har sagt att jag aldrig kommer göra, men en sak är säker. Jag kommer ALLTID att be om ursäkt och erkänna mina misstag, för det vinner man med i längden.
 
Så hädanefter kommer jag göra det som känns bäst för mig själv, och jag kommer göra det med ett leende. Ni kommer få uppleva en ärligare, rakare och mer sjävsäker Wänne. Vilken ändring det blir i mitt liv, ja det får framtiden helt enkelt utvisa. Det är dags för förändring, och den börjar nu. 
 
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0