Tack 2019, du har gett mig både ups and downs. Välkommen 2020.

Hej, 
 
Länge sen sist. Men nu måste man ju skriva ett inlägg på världens sämst uppdaterade blogg. 
 
Så vad har hänt med mig sen sist? Ja, jag har haft mina ups and downs. Jag har bytt lägenhet (det är aldrig dumt med en ny omställning), jag har fortsatt köpa filmer like a mothafucka, jag har varit nere på botten men har lyckats kravla mig upp, jag har träffat nya bekantskaper , jag har fått vara en surgubbe flera grr men framförallt så har jag sett till mitt eget bästa. Och det är det jag tycker är viktigast, nämligen mitt eget sjävmående.
 
2019 avslutades sådär kan jag säga. Jag tog ett beslut som var väldigt tungt att ta, men känns rätt pga jag måste se till mig själv och mitt självmående. Jag tror att om man tar den hårda vägen och tar jobbiga beslut, så kommer man belönas i framtiden. Jag firade in det nya året med att vara sjuk också, så även om 2019 har varit ett bra år. Så var verkligen avslutningen katastrofal.
 
Men vad väntar mig under 2020? Ja, en sak är säker och det är att jag kommer fortsätta med min filmsamling. Annars känns det som ett spännande år. Jag kommer få ett spännande besked inom några dagar (jag uppdaterar er när jag får klart beskedet), jag känner mig mer modig och självsäker på länge och jag tror att det här året kommer jag slå rekord i utmaningar som jag bara kommer ta mig an utan med minsta tvekan och feghet. 
 
Det här är nog året då jag efter alla mina hinder och utmaningar leder mig till några bra och intressanta saker. Jag kommer fortsätta ta alla hinder med ett leende och fortsätta utveckla mig själv. Det känns som att jag kommer att uppleva roliga saker och första steget är att jag kommer att åka till Stockholm och se Slipknot i februari med ett skönt gäng. Så jag vet att det kommer bli en bra start på det nya året.
 
Fotbollsmässigt så har jag tänkt försöka spela / vara delaktig i sommar, för jag har verkligen saknat det. Måste bara komma igång med träningen först (den har hamnat lite i skymundan, för jag menar Football Manager har ju släppts ). Lite mer goda nyheter inom fotbollen, det är att Coventry går oväntat bra. Och vem vet, i år kanske är året då dom går upp till Championship. Jag lovar här och nu, gör dom det så kommer jag hoppa i solviken i en Kalle Anka- outfit (min Coventry-tröja bara) sen lovar jag att det kommer både film och bildbevis. Så nu får ni hålla era tummar också. 
 
Men god fortsättning på er, och jag ska försöka hålla bloggen mer uppdaterad under 2020. 
 
Ha det gött !
 
Wänne Wännson.

RSS 2.0