Äntligen!

Lördagen den 27/4-2013. Då fick jag min nya lägenhet. Så den dagen spenderades med att bära grejor, sortera, samt dricka kaffe.  Jag har nu bott i lägenheten i ca 3 dagar. Och jag trivs otroligt bra. Även om det är en del kvar att göra.
 
Sen är det grymt att man har familj och vänner som ställer upp och hjälper till. Speciellt tack till Mother and Father. Ni är guld värda. Även om pappa har en tendens att vara likadan som Phil i Modern Family. (Ni som har sett det,fattar nog vad jag menar). Men som sagt,1000 tack! 
 
Nu börjar resan att fylla ut lägenheten med diverse grejor. Hyllor, glas, tallrikar, filmer, köksredskap och framförallt mat. För just nu leverar inte mitt kylskåp. Men det är bara att ta "tjuren i svansen och dela upp skiten" (Japp,jag kom på ett nytt ordspråk".
 
Nä,nu är det snart dags för träning. Sista träningsveckan innan premiären på lördag mot Ålund. Det ska bli sjukt skoj att säsongen drar igång. Sen en annan positiv grej, är att jag inte har hört nån låt av Pitbull på radion på säkert  8 dagar! WIN!
 
Jaja,tada!
 
Wänne!
 

Första arbetsdagen.

15 april. 06.00. PIP,SKRIK,PITBULL (artisten), och ett till PIP! Så blev jag väckt av mitt alarm imorse. 
 
Jag har varit arbetslös rätt länge. Jag fick ju chans att få jobb nere i Bredaryd,men dom tog en annan kandidat. 
 
Men idag,så fick jag alltså börja min obligatoriska säsongsanställning på kyrkogården i Malå. Det känns bra att få nån slags rutin på dagarna. Känna att man gör nå. 
 
Dagen började riktigt bra,med ett grymt avsnitt av Morgonpasset i P3. Men tyvärr är det otroligt kass musik (fortfarande). Men så är det ibland. 
 
Sen har jag ju självklart sjungit med i dom bra låtarna,i en maskin,med hörselkåpor. Dels för att skydda omgivningen från min falska sångröst och med kåporna,skydda mig själv från min kassa sångröst. 
 
Dom 2 låtarna jag sjöng med i var först. Icona Pop-We got the world. (Nej,min version var inte bra!) samt Zara Larsson-Uncover (även där misslyckades jag med att överträffa artisten).
 
Jag har även blivit arg. Hörde Nicki Minaj och nån till som hade gjort en låt. Den var hemsk! Nästan lika hemsk som hennes duett med Justin Bieber. Tänk er scenarior om Justin Bieber,Pitbull och Nicki Minaj gjorde en låt tillsammans. Det skulle ta mig fan innebära THE END OF THE FUCKING WORLD! 
 
Inte ens Bruce Willis,Bill Pullman och Will Smith skulle kunna rädda världen. 
 
Det har varit en bra arbetsdag. Och jag känner på mig att det bara kommer bli bättre. 
 
Tada

Inflyttningsdatum,jobb och ljusare tider.

Eftersom förra inlägget blev lite tungt. Trots det fick jag fin respons från familj mm. Så känner jag nu att det börjar hända positiva saker.
 
Jag börjar jobba nu på måndag. Det känns riktigt bra att få göra nå på dagarna och inte bara sova,samt gå runt och peta naveln. Sen den 27 april får jag äntligen min nya lägenhet. Det ska bli så skönt att få flytta in i en ny miljö men med sammafina område. Men än så länge,så går det bra att bo hos morsfars. Men det är klart,jag saknar min tv och mina filmer. 
 
Sen så är det ju ljusare på kvällarna nu,så man blir gladare och Malå IF är obesegrade efter 2 träningsmatcher. Jag har 1 ass i protokollet (till vilket lag,är inte lika viktigt). Och snart börjar serien. Så ja,jag är just nu lite gladare och mår lite bättre. Sen om det kommer mer positiva förändringar,så kan det bli en bra sommar det här. 
 
Ska bara försöka ta tag i saken och bege mig på gymmet nångång. Men det blir iallafall inte ikväll...
 
Hejdå!
 
W

Känslor.

Jag mår ofta rätt bra. Både psykiskt och fysiskt. Men ibland händer det att jag mår rätt dåligt. Och då är det mest psykiskt.
 
Tankar som kommer upp då är tex: Varför blev det just jag som skulle stamma? 
 
Varför blev det just jag som blev konflikträdd och oftast den som folk kör över?
 
Vad är det som gör att jag inte vågar prata inför,till och möta helt okända människor?
 
Varför blev det just jag som fick problem med ryggen?
 
Som jag har skrivit förut,så har jag inte sett min stamning eller hur jag är som nå fel. Men när jag börjar må dåligt psykiskt (det händer i te ofta,men ibland) så känns det som att jag vill bara hålla tyst och köra teckenspråk eller skriva vad man tycker på lappar.
 
Det känns som att inget går,och jag vill bara smyga in i tv-seriernas värld. Där jag trivs. Där jag kan vara nån av karaktärerna. Kanske prova vara nån annan än mig själv.
 
För vad hade hänt om jag inte hade haft dom "problemen?"
 
Var hade jag varit? Vem hade jag varit? 
 
Just nu är det lite tungt ,men jag har känt så här förut och kommer göra det igen. Men jag har hela tiden kommit ur "svackan". Och det ska jag göra nu också. 
 
Men det känns ibland att jag tänker för mycket på mina "fel" och då blir jag osäker och då hamnar man i en ond cirkel. 
 
Känns som man behöver en stor förändring under sommaren. Jag behöver nåt nytt i mitt liv. En ny lägenhet är på G,så det är bra. Men jag behöver nå mer. En resa kanske,eller bara en vecka ensam med ostkrokar,film och serier. Sånt kan räcka.
 
Men som sagt en förändring behövs innan vintern,annars kan det hända att denna känsla kommer tillbaka. Och då vet jag inte hur jag ska orka med en mörk,kall och tung vinter igen...
 
Jaja,nu har man varit lite för negativ. Jag har ju en grym familj,fina vänner,härligt fotbollsgäng och grymma filmer. Så nog är jag rätt nöjd ändå.
 
Bye

RSS 2.0