Ännu ett utvecklande besök, men jag möter ett hinder som är högt.

Tjolahopp!
 
Nu har man kommit hem efter ett besök hos bästa Åsa. Som vanligt så är hon spot on med mina problem, och verkligen spot on när vi diskuterar lösningar och tips. Ibland undrar jag om jag skulle klara detta hinder utan främst min underbara vän M och hennes tro på mig, men även all hjälp och äben möjligheten att få prata ut med Åsa.
 
Jag kan redan nu säga att det går framåt för mig, jävligt mycket framåt. Jag känner mig rakare i ryggen, självsäker, modig och tror mer på mig själv. Men med det sagt så ska jag inte släppa ner garden.Jag ska rida på vågen, men även acceptera att jag nångång kommer falla men då är det bara att kämpa sig upp igen. För oavsett hur ont det gör att falla, är det värt att kämpa för att tillslut nå och komma över varje hinder. 
 
Det hinder jag kämpar mot är mer inom mig, och nåt som jag har haft lite bukt på förut men tack vare vissa situationer, har det kommit upp lite onda taggar. Det är taggar jag har klarat och vunnit över förut och det kommer jag göra igen. Allting kommer handla om acceptans, allting kommer handla om tro på sig själv, allting kommer handla om mod att lyckas och misslyckas, allting kommer handla om att förstå att man inte behöver kunna allt, allt kommer handla om att våga säga ifrån, allting kommer handla om att fokusera på mig själv. Och när jag har lyckats med allt det där, då är det bara att kämpa vidare och utvecklas ännu mer. Jag tror och vet att man aldrig blir färdigutvecklad och man ska alltid sträva efter att lyckas och nå nya mål. Men det är inget krav, utan man måste acceptera att vissa hinder är för svåra och det är inget fel i det. Då söker man vidare till nåt annat man kan utvecklas inom det personliga planet.
 
 
Nu lite andra nyheter och uppdateringar. Coventry kämpar på i championship men det är en tight kamp och det kommer bli en svettig avslutning. Buffalo gör även deras jobb i NHL med att vara sämst, och mest troligt kommer dom bli första laget som åker ut ur NHL. Så länge dom har roligt iallafall...
 
Film och seriefronten är lite still. Men har sett klart sista avsnittet av säsong 10 på Walking Dead (tror det kommer fler avsnitt av säsong 10 men vet inte när). Säsong 10 överraskade mig med att vara bra, mycket tack vare Negan. En otroligt intressant karaktär som har utvecklats till den bästa karaktären i serien. Tyvärr så har dom förstört det med en karaktär som är så satans lillgammal att jag måste kolla bort. Spring Uje spring, det var en väldigt bra och fin film som jag rekommenderar alla att se. Man skrattar, gråter och bara myser när man ser den. Jag ska försöka se lite fler nya filmer och serier, så ni får lite uppdateringar där. Jag har ju lovat min vän D att se The Boys och Breakin Bad. Jag har lovat min toylover J att se Breaking Bad och flera andra serier, så jag måste verkligen ta tag i det.
 
Nu har ni fått lite uppdatering iallafall, Jag återkommer efter nästa besök hos Åsa, så ni får lite mer info om min kamp mot mig själv.
 
På återseende.
 
Wänne
 

RSS 2.0