Min lilla tripp.

Först och främst vill jag rikta ett stort tack till alla som var närvarande på min och Maggis överraskningsfest. Det var verkligen sjukt trevligt och jag blev rejält överraskad. Sen ett grattis till Maggi som vann i 5-kampen. Jag la mig i grenen "Jägar-ställning" för att få lite nervositet i tävlingen. Vad jag inte visste då var att Kusin T hade skippat leg-day och därmed inte orkar sparka bollen lika långt som Matte. Så jag skyller 80% av mig  förlust på Kusin T, och resterande 20% var mitt fel. Men Maggis insats ska absolut hyllas och hon var en värdig vinnare. 
 
Men jag hade det fantastiskt roligt och det visar vilka fina människor man har omkring sig. Ingen nämnd, ingen glömd.
 
Igår begav jag mig alltså på min lilla semester-tripp mot Enköping. Jag ska hälsa på my main man Tollan Jr. Och resan kunde ha börjat bättre. Först så var det skitväder och sen när jag kom fram till Lycksele för att hoppa på tåget mot Umeå, ja då var ju det inställt såklart. Men en ersättningsbuss var redo att ta oss blöta resenärer mot Umeå. Jag rusade in och fick plats bredvid en trevlig dam och allt var frid och fröjd. Jag satte på Spotify och skulle njuta av lite musik, när en annan resenär som skulle gå förbi och sätta sig längre bak slog mig i ansiktet. Det är inte så allvarligt som det låter, men han missade dom där små handtagen som finns på stolarna och fick för sig att mitt ansikte var ett handtag istället. Jag blev chockad och titta upp med förvånande blick som sa "vad gör du?" (Jag sa det ju inte rakt ut,  för jag är ju konflikträdd) han sa "förlåt" jag nickade mot honom och allt blev bra. 
 
Efter det så tänkte jag. "Jaja, jag sitter på bussen på väg till Umeå. Så det är lugnt." Men då frågade busschauffören om det fanns 5 st som skulle kunna tänka sig att hoppa av och ta en annan buss som skulle till Umeå. Så att 5 st som skulle ta flyget till Stockholm fick åka med istället.  Schysst som jag är så ställde jag upp och blev kvar i Lycksele 30 min längre. Man ska vara snäll, för man har igen det senare. Det tror jag iallafall.  Sen hade jag ju ingen tid att passa, så det spelade ingen roll.
 
Hursomhelst så befann jag mig i Umeå ca 21.40 och var hungrig som en leopard. Jag gick till en pizzeria och köpte mig en kebabrulle och en cola, och drömde mig bort till Brother Js lägenhet. Men eftersom mitt lokalsinne är sämst och min gps lurade mig. Tog det extra lång tid att hitta till Joel. Jag fick se lite mer av Umeå än vad jag var sugen. 
 
Jaja, jag hittade fram till slut och där njöt jag av den ljumma kebabrulle  och fortfarande kalla cola.  Allting ordnade sig. 
 
Nu sitter jag på tåget mot Uppsala, där Tollan Jr ska möta upp mig. Jag ska alldeles strax bege mig till bistron för lite mat och sen fortsätta lyssna på MNK.
 
Resan fortsätter och håll upp ögonen för nästa uppdatering. Vad kommer att hända? Kommer Wänne få en till käftsmäll ? Kommer Wänne få tillbaka nåt för sitt godhjärtade beteende? Och kommer Tollan Jr behandla Wänne som en kung? 
 
Det är frågor vi alla ställer oss och kanske kommer vi få svar. Så stay tuned. Wännes resa fortsätter....
 
Peace! 
 
 

Jag ser allt så klart nu.

Sitter och dricker en kopp kaffe efter att ha kämpat med att torka upp all tomatsås som har spridit sig i köket. ÖVERALLT! På tapeter, skåp , mina byxor och taket! Jag vill säga att det var otur, men jag måste erkänna att det var inte otur. Iallafall inte bara. Jag får ta på mig minst 80% av olyckan. Mina knubbfingrar och att jag stressar när jag ska laga mat pga jag vill hinna se Alla älskar Raymond för 158:de gången och det är nog där orsaken till olyckan ligger. Jag tar på mig det och lär av mitt misstag. För misstag ska man lära sig av. Det har jag lärt mig förut. Om mina misstag som jag skulle ha lärt mig av innan det här hände. Alltså har jag inte lärt mig det. Tills nu. Ja, ni fattar....
 
 
Men nu var det inte det jag skulle snacka om. Utan det var att jag fick en liten ögonöppnare. Jag hade ju fest hos mig på Malåfesten. Malåfesten är ju en av höjdpunkterna varje sommar och Malåfesten 2015 var inget undantag. Den enda skillnaden var att jag är lite äldre och därmed mer mottaglig till bakishet. Men det hör inte hit. Utan jag vill bara säga ett stort tack till alla som var hos mig och festade. Jag hoppades ni hade sjukt trevligt och att ni är redo att göra om det nästa år?  För även om det var mycket städning dagen efter så var det värt det. Det var längesen jag hade så roligt och att jag fick se hur många fina människor som finns i mitt liv (nya som gamla) det gör mig sjukt glad och lycklig. Det tog ett tag innan jag förstod att det var så. Men jag ser som sagt allt så klart just nu. Så ni ska ha stort tack alla som var där. Och alla som inte var där. Ni är underbara människor också och ni får gärna dyka upp nästa år. 
 
 
Jag har skrivit förut om musik på bloggen. Där väl det mesta har handlat om bajsartisten Pitbull. Dock så finns det inte bara skit inom musikvärlden. Ett band som jag ofta tycker gör bra låter, det är "Den Svenska Björnstammen". Varje sommar spottar dom ur sig en hit som man nöter och nöter men aldrig blir less. Deras senaste tillskott heter Förlåta eller svika och den är awesome. Underbar text och riktigt riktigt skön. Så den tycker jag att ni ska lyssna på.
 
Även ett tack till Jonas och Johnny för helgens aktivitet. Det var riktigt roligt, Ni är grymma!
 
Nästa inlägg kommer nog också handla om tacksamhet och hur fina människor det finns. Jag vet inte när det kommer men det är bara att hålla upp ögonen. 
 
Nä, nu ska jag se nåt avsnitt av Alla älskar Raymond eller ut och gå. Jag har inte riktigt bestämt mig än.
 
Men ni får ha det så bra. 
 
Peace!
 
 
 
 

Då kan man titulera sig som farbror också.

Igår så spenderade jag dagen som jag brukar göra. Laga mat, fixa kaffe, diska och tvätta samt ta sig en stadig powernap. Okej, det är inte alltid jag tvättar och diskar men igår var jag extra duktig så då ville jag bara skryta upp mig själv. 
 
Efter min powernap blev det lite Football Manager. Jag hade just fått sparken (ovanligt nog) men jag fick ett nytt jobb rätt snabbt hos W.B.A. Man kan säga att livet lekte helt enkelt. Jag spelade FM och drack kaffe samtidigt som jag såg serier, me like. Jag kände direkt att det var en bra dag. Jag hade ju även fått tid hos en som ska behandla min ljumske som krånglar . Tjoho liksom!
 
Men så hände nåt ännu roligare. Nåt som överträffade allt jag hade upplevt under dagen. Jag blev nämligen farbror. Brother P och hans girl L fick nämligen en son igår. Så sjukt roligt och stort grattis till er!.
 
Trots att erat nya tillskott garanterat har större penis än mig, så ska jag inte låta avundsjukan ta över. Utan jag ska vara en bra farbror. Jag ska lära honom allt jag kan. Vilka serier som man ska se ( Alla älskar Raymond, GoT, South Park mm. ) , vilka filmer som är awesome ( 28 dagar senare och allt med zombies....typ) och vilka lag man ska hålla på ( Luleå, Coventry, Buffalo och Halmstad). 
 
Men välkommen till världen lilla parvel. Det ska bli sjukt roligt att få träffa dig och jag ska alltid stå vid din sida. Precis som jag gör med mina andra syskonbarn. Ni är sjukt viktiga i mitt liv och jag kommer alltid att älskar er och ni vet att jag alltid finns hos er. 
 
Stort grattis än en gång till Brother P och L.
 
Peace!

RSS 2.0